Aktywne Wpisy

R4vPL +5
Gdzie Wy pracujecie ze możecie sobie pozwolić na siedzenie tu o tej porze xD
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć
ja nie mogę spać i jakoś się trzeba odmóżdżyć

MajsterZeStoczni +113
ćpuny takie som
źródło: 147b3808919415f76791905143fd2e50686280f0947e5bc978f4ff26ae56e016
Pobierz

No i zaskoczenie czemu to zrobił skoro miał trójkę dzieci i całe życie przed sobą (30+). Więc pytam sąsiada gdzie mieszkał po rozwodzie - u rodziców. No to trzeba go uświadomić. że nie potrzebna tu była żadna depresja czy coś. Facet najnormalniej w świecie z jego punktu widzenia stracił sens życia. Trójka małych dzieci, płać alimenty do 18rż, utrata domu. Na dokładkę pewnie dorzucili alimenty na żonę by utrzymać jej poziom życia i c--j najbliższe 20 lat wegetujesz. Po tym czasie spłata możliwych długów, albo dorabianie się nowego majątku w wieku 50 lat? Znajdzie kolejną partnerkę z takim ciężarem na plecach by jakoś normalniej żyć? ROFL. Więc się facet wylogował.
#pieklomezczyzn #samobojstwo
Ciekawy punkt widzenia. Rzecz w tym, że samobójcy, nawet JEŚLI przed śmiercią myślą jeszcze trochę logicznie, to nie jest im "wszystko jedno". Jak ktoś pozbawia się
Nie jest im wszystko jedno, ale jak umrą to będzie im wszystko jedno. Wystarczy że się odetną od obecnego życia, pomyślą, że umarli i niech oddadzą swoje życie mi.
Nie musi mieć sensu życia. Jeśli i tak chce umrzeć, to po co mu sens życia? Także jak mu wszystko jedno, to
@QHiN: przecież tak z d--y nie wyjedziesz tam, bez wizy, języka, kontaktów, oszczędności