Wpis z mikrobloga

Kebab A: 150g 100% miesa wołowo-baraniego za 35zł.
Kebab B: 220g mieszanki łoju indyczego, bułki tartej z max 30% najgorszego mięsa z krowy mlecznej za 30zł

Polak: Tylko Kebab B, tam jest dużo miesa i nie żałują sosiwa a do tego TANIEJ xD

Tymczasem: Marża na A to 10zł, na B 15zł xD

#kebab #jedzenie #ksiazulo #bekazpodludzi #gastronomia
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@drastic226 Mnie to najbardziej śmieszy z tego wszystkiego. Chłop przepłaca za jakieś g---o markowe ciuchy nie różniące się jakością od HM, a potem płaczę, że coś jest za drogie, bo kosztuje 20% więcej niż średnia cena( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@theOstry: ja też wolę zjeść czasami trochę mniejszego kebsa, minialnie droższego ale z wiedzą co jem, że się najem, że będę syty, że się nie zapcham węglowodanami jak w MC

wiadomo nie dajmy się zwariować z tymi kebabami za 30-38zł ale jak już płacę 20zł to chcę mieć normalnego kebaba a nie że gdzieś zobaczę KEBAB XXL 17ZŁ !! HIT!!!

fakt faktem uczciwy właściciel nie da byle czego, ma normalne
  • Odpowiedz
Kebab A: 150g 100% miesa wołowo-baraniego za 35zł.

@theOstry: 100% czego? XD Przecież regularnie mówi się o tym, że w kebabach ch... dają a nie deklarowane mięso. Podrzucam reportaż "Uwaga TVN", gdzie na samym początku masz, że w żadnej z przebadanych próbek nie wykryli baraniny a kilka akapitów dalej masz, że w kebabie wołowym dominował indyk...
https://uwaga.tvn.pl/reportaze/czy-w-kebabie-baranim-jest-baranina-co-naprawde-kryje-sie-w-tym-popularnym-daniu-sprawdzilismy-st7913925

Co mnie w ogóle nie dziwi a wręcz przeciwnie. Bo ww. są dużo
  • Odpowiedz
Już zauważyłem jakiś czas temu, że Ksiażulo boi się pochwalić coś droższego i lepszego jakby się wstydził, że ma pieniądze

@drastic226: Według mnie on się po prostu nie zna...
  • Odpowiedz