Aktywne Wpisy

maybe +128
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +79
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Fotka z czasów, gdy mieszkałem w Krakowie i miałem ograniczone miejsce na sprzęcik do hobbistycznych napraw.
#elektronika #naprawaelektroniki #serwispc
źródło: 85fbed65-8172-464b-bb4a-6e58b49265bd
PobierzMoże byś lepiej wykorzystał ten metr kwadratowy?
( ͡º ͜ʖ͡º)
To zrób sobie lepszą albo wypad na ekektrodę. Tam każdy wie jak, ale nikt się nie podzieli.
* mikroskop z prawej - eakins bez AF z obiektywem 130x, po lewej też eakins binocular
* multimetr voltcraft VC890
* programator TL866II+
* statyw monitorowy z własnymi przeróbkami i montażem
* na górze monitor Pisichen
@JoeBlade: jak nie pokażesz to jesteś z moderacji.
Ja przy elektronice zawsze się odbijam od manipulowaniem małymi elementami xD czy ten mikroskop pomaga czy lepszy binocular?
A tak serio fajne stanowisko, pamiętam jak też kiedyś za komputer w warsztacie mi robiła naprawiona płyta od jakiegoś della (jak je się łatwo naprawiało w porownaniu do Lenovo -. -)
@IksdeHeheh: dla mnie zdecydowanie ten na kamerze i zwykłym obiektywie, inni chwalą binocular, ale ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić.