Wpis z mikrobloga

#gielda #kryptowaluty
Właśnie tyle warta jest ta analiza techniczna co pokazuje wczorajszy dzień. Ludzie się doktoryzują że świec i układów na wykresie, a na koniec przyjdzie persona typu Trump, pierdnie i nagłe spadki.

Zaraz się jeszcze okaże że na 15 minut przed całą wierchuszka porobiła shorty i dzisiaj są na partyjce golfa.

A wy frajerzy dalej sobie robcie analizy wsteczne wykresów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@future_: Od zawsze time in the market > timing the market, a co dopiero jak oddajesz ster małpie rzucającej gównem naokoło.

Btw pewnie głównym powodem strigerowania sie Trumpa jest fakt, ze zależało mu na pokojowej nagrodzie Nobla a dali ją komus innemu xD
  • Odpowiedz
@future_ juz wyplywaja informacje, ze zakladali shorty 20 min przed komunikatem, a nawet 2 min. Aktualnie media podaly rekord zysku 180 mln $ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tom-ek12333 ty, przygłupie, od kiedy się tu pojawiłeś, przewidujesz spadki i załamanie rynku, na TLT ludzi naganiales już rok temu i sam realizowałeś na tym straty i to wszytko było pod analizę techniczna, a teraz się pałujesz, ze masz tam zysk na 200$ po akurat byłeś w pozycji jak pomarańczowy znów coś chlapnął
  • Odpowiedz
@czadowykuba on ma kilka różnych kont i robi cherrypicking jeśli trzeba pokazać pozycje, shorty grał już na samym początku hossy a na TLT naganiał już rok temu i realizował starty, już nie wspomnę o śmieciach uranowych na które tez tu agresywnie naganiał i wyłapał -70% + zawieszeni notowań
  • Odpowiedz
@future_: do tego gada o cłach z chin, wiec firmy produkujące czysty software (nie żadne google), nie mające nic wspólnego z Chinami czy importem/exportem też spadają

Giełda niczym się nie różni od krypto, wszystko zależy od twitta jakiegoś debila, tyle, że wolniej rośnie/spada
  • Odpowiedz
@future_: najlepszy giełdowy profit to robić na odwrót od tego, co piszą naganiacze na reddicie i na wykopie.

Jak mówią żeby kupować to ty sprzedajesz albo szorty stawiasz.

Skoro większość redditowców i wykopków wtapia, to jak się robi na odwrót - większość będziesz wychodził na plus xD
  • Odpowiedz
Wg mojej analizy technicznej miały być spadki.
Sprzedałem BTC (prawie) na górce i odkupiłem (prawie) na dołku. Szafa gra ( ͡ ͜ʖ ͡)

• Odpowiedz