Wpis z mikrobloga

• 35
@Winter_Scorpion jest to ironiczne ale śmieszą mnie normiki które teraz piszą że się tego spodziewali albo że im się zawsze wydawało że z nim jest coś nie tak. Mądry każdy po szkodzie
  • Odpowiedz
@panDario ja się zgadzam czlowiek w takiej sytuacji nie myśli racjonalnie i ja znam sam medialny przypadek bo miałem doczynienia z człowiek który dzień później zrobił coś takiego na większą skalę. Nie znałem go dłuż ej ani nic po prostu dowiedziałem się od współpracownika że ten człowiek coś takiego zrobił może 12h po tym jak go spotkaliśmy
  • Odpowiedz
@sperg44: ludzie to 'k---y' z natury, dlatego warto dbać o cywilizacyjne wartości, zobacz sobie co się teraz dzieje, ludzie zapomnieli o podstawach naszej cywilizacji i jest cyrk, syf i zaraz będzie ubóstwo.
  • Odpowiedz
@Ruchenstein-Boltzman mi by to nie przyszło do głowy że ktokolwiek z tego uniwersum coś takiego zrobilł. Miał ten swój odpał dziwny i groził jakiemuś dziennikarzowi więc go chłopaki odpulili z filmów bo mu szkodziło ale nie była to też jakaś mega burzliwa sytuacja wiele tam takich barwnych postaci i o żadnej bym nie pomyślał w 1% że zrobi coś takiego
  • Odpowiedz