Wpis z mikrobloga

@Andrzejsynbogdana: Multi też bez porównania lepsze w grze sprzed 14 lat.

Teraz za to mamy postacie wyglądające jak w jakimś Fortnite.

Biorąc pod uwagę ile lat minęło, to Dice cofa się w rozwoju.
  • Odpowiedz
@orgin246 Nie zgadzam się. BF3 ma o wiele zrealizowany aspekt brania uczestnictwa w oknie niż CoD, gdzie kampanie to zabawa bardziej w tajnych agentów niż wojsko.
  • Odpowiedz
@Judicator Panie, do pewnego momentu grałem we wszystkie CoDy. Chyba przestałem po World War 2, kiedy zaczęli przeginać z cenami za kilkuletnie gry. A World at War to grałem naprawdę sporo. Aż mnie wspomnienia wzięły - na zmianę multi i zombie z kumplami, do tego mapy robione przez społeczności które były bardzo pomysłowe. Kampania kilka razy. Chyba jeden z ostatnich CoDów do czasu Infiniti Warfare, gdzie czułem że biorę udział w
  • Odpowiedz
@SmugglerFan Nic. Problem jest taki, że poszli w to za bardzo. I praktycznie po sukcesie Black Ops wszystko poszło w akcje pojedynczych żołnierzy i oddziałów zamiast armii. Brakuje trochę pomieszania, a nieliczne gry ostatnimi czasy to oddają. Ostatni z nowszych CoDów który mi to dawał to był World War 2 (o kurde to już 8 lat).
  • Odpowiedz
@gimemoa: Zależy tak naprawdę od misji i części. Takie pierwsze MW np. ma misje S.A.S z oddziałami specjalnymi, ale są też normalne misje Marines. Zresztą BF3 też robił coś w takim stylu bo były misje typowo z regularnym wojskie i takie gdzie się Dimą popylało z innymi ruskimi kolegami.
  • Odpowiedz
@gimemoa no w polskiej wersji głównemu bohaterowi podkladał głos ten sam gość co bobowi budowniczemu XD
Zaczynam gre a tu bob budowniczy opowiadam śledczym CIA o misjach na bliskim wschodzie. W sumie to by sie zgadzało, potem zaczął ćpać i pracować w budowlance gadać z maszynami budowlanymi XD
  • Odpowiedz