Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +50
Ale na wykopie Wam będą robić propagandę że po 10k zarabiają max ( ͡° ͜ʖ ͡°) Podobny widok jest jeszcze na podkarpaciu, nie powiem pod którym szpitalem. Szpital wygląda jakby miał się rozlecieć, na oddziałach np. brakuje maseczek, prycze na salach jakby to więzienie było, posiłki w szpitalu dla pacjentów, że pies by się nawet tego nie chwycił, a pod szpitalem Lexusy i Mercedsy za pół bańki stoją.
źródło: GkyT7VFX0AAdDr-
Pobierz
Arisek +17
#slubodpierwszegowejrzenia
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w
Laweciarz i Katechetka
Irytujący jest Laweciarz tym dobijaniem leżącej. Naprawdę wystarczyłoby trochę klasy a nie jęczeć i odburkiwać. Tak, trafił fatalnie, ale to nie zwalnia go z chociażby rozmowy i jasnego powiedzenia co mu nie pasuje. Na każdy, nawet normalny tekst odburkuje, że nie wie. Totalnie bez klasy.
Katechetka to jest typ Rzesiary. A do tego pięknie nam tu gra jak Łysy Wąż. Stara się jakoś to przetrwać i w

Drugiego snu nie pamiętam kompletnie... Ale wiem że był krótki.
Ciekawa historia natomiast z trzecim bo... miałem świadomy sen we śnie. W sensie śniło mi się że go mam xD Ale był mindfuck po przebudzeniu.
-----------
Od trzech dni ustawiam sobie budzik na 5 godzin po zaśnięciu żeby zwiększyć szansę na LD, przy zasypianiu odliczam i próbuję nie odpłynąć ale nic z tego. W każdym razie zaczynam na poważnie ćwiczyć bo LD chcę doświadczać regularnie.
#sen #sny #swiadomysen #swiadomesny #ld #luciddream #luciddreaming
źródło: Screenshot_9
PobierzNajlepiej miec osobny zeszyt i długopis tylko do tego.
Ostrzegam tylko ze otwierasz sie mocno na inne rzeczy.
Ja po nieczlym miesiącu zabaw w LD musiałem zrezygnować. Miałem coraz silniejsze ataki mar nocnych lub tez złych bytow. Wiedziałem ze śnie ale nie mogłem sie budzić, czułem niewyobralzzne zło jak i cierpienie pd
Co do zapisywania snów już to praktykowałem. W pewnym momencie jednak przestałem bo zmieniłem pracę i musiałem wstawać baaaaardzo wcześnie. Czas do tego wrócić.
Ogólnie zapisywałem wszystko w telefonie ale ręce były tak