Wpis z mikrobloga

• 0
@peeteer: okej, a cokolwiek jestem w stanie z tym zrobić żeby się to nie pogłębiało albo ewentualnie opóźniło w czasie? nie wiem, nałożenie czegoś, popsikanie czy coś?
  • Odpowiedz
Mam zle wiesci bro, to wyglada ze juz ktos tam grzebał. Po zimie będą dziury, paru lat nie wytrzyma. Nie ogarniesz tego sensownie skoro zadajesz takie pytanie. Zrobienie tego dobrze to mysle ze z 5k w zależności co tam sie dzieje
  • Odpowiedz
@perf1ct ten próg jest tak bardzo zle zrobiony że jeśli kupiłeś auto w takim stanie ti następnym razem na zakupy wez kogoś kto sie zna. Stawiam że kupiłeś przyjacielu tak zwaną mine, przykro mi
  • Odpowiedz
  • 1
@xyz_xyz: najlepsze, ze ten samochod ogladal koles od 'profesjonalnego sprawdzania samochodow' z miernikiem, toną sprzętu, raportem calym po sprawdzeniu samochodu z rozpisaniem co i jak itp. Jak mu wyslalem zdjecie tego progu, ze tego nie zauwazyl to powiedzial zeby 'zaprawki' dać
  • Odpowiedz
@perf1ct aha.... No to przykro mi podwójnie. Bo wyujał Cie sprzedawca i chłop co miał to sprawdzić( albo chłop co miał sprawdIć dostał swoją dole od sprzedawcy..)

Ten próg jest tak zle zrobiony jakby malował go ktoś pędzlem
  • Odpowiedz
@xyz_xyz ja też bym nie ruszał bo wtedy wyjdzie że jednak nie jest warty 30k a bardziej 20k i po ludzku zostałem oszukany wydymany bez mydła a tak to się lepiej śpi
@perf1ct zaprawki to można dać jak masz obity gdzieś albo lekko bierze na krawędzi a tutaj masz próg rdzewiejący i nie wiadomo co pod plastikami a tam może być bardzo źle lub średnio
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn: Czyli w ogole tego nie tykać, nawet nic nie nakladac, nie psikac zadnymi srodkami przed zima i po prostu zostawic, tak? Powinienem za kilka miesiecy juz szukac nowego samochodu? xD
  • Odpowiedz
@perf1ct: nikt kto cokolwiek sie zna nie byl w stanie tego przegapic. Albo typ dostał w łapę albo podczas sprawdzania miał ze 3 promile.

To nie jest niedopatrzenie. To jakby podczas sprawdzania domu ktoś nie zauważył dziury w dachu, ale takiej na 1/3 dachu
  • Odpowiedz