Wpis z mikrobloga

✨️ Jak umówić się z dziewczyną, którą się podkochujesz?
Chcę umówić się z dziewczyną, w której się podkochuję. Mam całkiem dobre powody, żeby wierzyć, że ja też jej się podobam.

Z pewnych powodów może nie być dobrej okazji, żeby powiedzieć jej to kiedy będziemy się widzieć i nie chce czekać w nieskończoność na pojawienie się odpowiedniej okazji, ale znalazłem jej profil na Facebooku.

nie będzie trochę creepy, jeśli wyślę jej zaproszenie do znajomych i napiszę jej to przez Messengera?
Nie mamy wspólnych znajomych, a ona nie ma zdjęcia profilowego.

#pytanie #zwiazki #pytaniedorozowychpaskow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: mówisz że jesteś ciekawą kobietą, i zapraszasz na kawę, spacer,
Zachowanie Va bank.
Przynajmniej wiesz odrazu a ona widzi że masz jaja, do tego jest to podejście z klasą,
A nie jakieś śmieszne pisanie zza klawiaturki bo na żywo się bałeś.

Jak będziecie mieć dziecko to jak młody wróci ze szkoły że go gnębią to też będziesz do innych rodziców pisał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: aby znaleźć konto bez zdjęcia i bez wspólnych znajomych, musisz zrobić gruby research.
Jak ja dodasz to do tego się przyznasz - "hej, mam na Twoim punkcie obsesję chodź na randkę".

Ogólnie kobiety (a te atrakcyjne w szczególności) mają sporo doświadczeń z creepami. A biorąc pod uwagę, że jest to ta "słabsza płeć" to nic dziwnego, że muszą uważać.

Do tego z mojego doświadczenia - zbytnie zaangażowanie potrafi przestraszyć
  • Odpowiedz
  • 3
Podejdź i zaproś na kawę lub spacer, nie szukaj jej po internetach jak piwniczak, pozdro i z fartem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @adamsowaanon to nie przez to, że się boje tylko po prostu wolałbym jej to powiedzieć kiedy będziemy sam na sam, a takie sytuacje zdarzają się bardzo rzadko

Druga kwestia to taka, że prawdopodobnie za dwa miesiące będę zmieniał pracę i chciałbym powiedzieć to jej w ostatni dzień aby w razie gdyby jednak to wszystko mi się wydawało nie było niepotrzebnie niezręcznej atmosfery (tak jak pisałem wcześniej
  • Odpowiedz