Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Chcę umówić się z dziewczyną, w której się podkochuję. Mam całkiem dobre powody, żeby wierzyć, że ja też jej się podobam.
Z pewnych powodów może nie być dobrej okazji, żeby powiedzieć jej to kiedy będziemy się widzieć i nie chce czekać w nieskończoność na pojawienie się odpowiedniej okazji, ale znalazłem jej profil na Facebooku.
nie będzie trochę creepy, jeśli wyślę jej zaproszenie do znajomych i napiszę jej to przez Messengera?
Nie mamy wspólnych znajomych, a ona nie ma zdjęcia profilowego.
#pytanie #zwiazki #pytaniedorozowychpaskow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
czy tylko z oddali rzucasz spojrzenia i sobie wyobrażasz wielką miłość?
Zachowanie Va bank.
Przynajmniej wiesz odrazu a ona widzi że masz jaja, do tego jest to podejście z klasą,
A nie jakieś śmieszne pisanie zza klawiaturki bo na żywo się bałeś.
Jak będziecie mieć dziecko to jak młody wróci ze szkoły że go gnębią to też będziesz do innych rodziców pisał
Jak ja dodasz to do tego się przyznasz - "hej, mam na Twoim punkcie obsesję chodź na randkę".
Ogólnie kobiety (a te atrakcyjne w szczególności) mają sporo doświadczeń z creepami. A biorąc pod uwagę, że jest to ta "słabsza płeć" to nic dziwnego, że muszą uważać.
Do tego z mojego doświadczenia - zbytnie zaangażowanie potrafi przestraszyć
Też wiem jak zachowuje się w stosunku do innych osób i jak do mnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Druga kwestia to taka, że prawdopodobnie za dwa miesiące będę zmieniał pracę i chciałbym powiedzieć to jej w ostatni dzień aby w razie gdyby jednak to wszystko mi się wydawało nie było niepotrzebnie niezręcznej atmosfery (tak jak pisałem wcześniej