Wpis z mikrobloga

#okulary #warszawa #rozdajo

ROZDAJO + Promocja -50% na każdą oprawkę z asortymentu Trwa do 24.10.2025 hasło : wykop

(obowiązuje przy zakupie kompletnej pary okularów tj. Oprawy + soczewki )

Spośród osób plusujących wylosuję 17.10.2025 o godzinie 18:00 , jedną osobę, która :

Otrzyma za darmo okulary korekcyjne. Jeśli będzie potrzebne badanie wzroku również będzie ono wykonane u nas.

Oprawa do wyboru każda z naszego asortymentu.

Soczewki z tworzywa z powłoką antyrefleksyjną.

Index 1,5 lub 1,6, lub 1,67 w zależności od potrzeb technicznych.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AK-Optyk-Warszawa: a odpowiecie na pytanie dlaczego zwykłe plastikowo oprawki nie markowe potrafią kosztować same 500zł u „optyka” gdzie ich wyprodukowanie w chinach nie przekracza 10 dolarów?
  • Odpowiedz
@www_h Dziś mi Pani przyniosla do mojego optyka takie oksy z aliexpres za 40 zl to odmówiłem montażu szkieł bo to był taki chłam. Innym razem kupiłem 18 sztuk po 18 zł na temu zeby sprawdzic jakość to do niczego sie nie nadawały. Jedna wzialem dla żony ale przy montażu szkieł ukryszyłem je bo sie metalowa ramka nie rozkrecała. Pochodziła po domu chwile z tymi ukuszonymi i wywaliła do kosza.
  • Odpowiedz
@RiczardH: Ile według Ciebie kosztują produkcja tych oprawek za, które później bierzesz 500zł? Oprawki oxys? One potrafią kosztować w optyku ponad 400zl.
  • Odpowiedz
@AK-Optyk-Warszawa: tak chętnie bym się dowiedział. Nie spodziewałem że to taka tajemnica i coś oczywistego. 2 lata temu w 500zl się zmieściłem w oprawkach i szkłach a teraz za podobny komplet do 1k doszedłem z ceną a optyk ten jest wyłącznie pośrednikiem bo szkła są wycinane i mocowane przez firmę zewnętrzną a on tylko przyjmuje zamówienie. A gdy pytałem czy mogę swoje oprawki przynieść kupione w internecie to odmówili bez
  • Odpowiedz
@AK-Optyk-Warszawa a co mi tam, może się załapię na rozdajo. Niby na co dzień wzrok mam dobry, ale na ostatnim badaniu dna oka wyszło, że jednak jakaś wada jest to może i sprzęcik od was by wpadł ( )
  • Odpowiedz
@RiczardH: ja man całkiem fajne z aliexpress że szkłami kupione za 200zl, wada dość mała i szkła 1,67 z anyrefleksem. Poprosiłam optyka o sprawdzenie czy wada się zgadza i wszystko z nimi ok. Noszę dwa lata i nie narzekam, a udało mi się znaleźć oryginalne oprawki, najbliższe temu co sobie wyobrażałam, bo w Polsce wybór zielonych oprawek jest bardzo mierny.

Jak ktoś kupuje chłam albo faktycznie jak najtaniej to nic
  • Odpowiedz