Ale skopana minimapa jest w tym Burnout Paradise. Nie mogę wygrać żadnego wyścigu bo mapa działa jak w zeldzie botw na #nintendoswitch a AI jezdzi bezbłędnie jakby miało autopilota i zanim ogarne gdzie skręcić to już jestem zepchnięty z drogi przez AI XD. Ale mocny plus za klimat, rockowy soundtrack i modele pojazdów, bardzo przyjemnie mi się jeździ w trybie jazdy swobodnej ( ͡°͜ʖ͡°) #gry #ps5
@Rudz1elec ok to by była jakby miała rotację wbudowaną, szczególnie że to remaster więc powinien być dostosowany do dzisiejszych standardów a nawet tego im się nie chciało zrobić xD
@Pawcio_cukierek dawno nie grałem w Burnouta Ale czy nie jest tak że dojeżdżając do skrzyżowania na górze ekranu pojawiają się nazwy ulic i ta w którą masz skręcić miga?
@Przemegowy: jest tak i to bardzo pomaga.w nawigacji, chociaż i tak warto prześledzić mapę na pauzie i zapamiętać jakieś kluczowe zakręty, bo czasami nie nie nadąza przy dynamice gry
#gry #ps5
źródło: burnout-paradise-remastered
PobierzA gra jest piekielnie szybka.
Przeszedłem całą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale czy nie jest tak że dojeżdżając do skrzyżowania na górze ekranu pojawiają się nazwy ulic i ta w którą masz skręcić miga?