Wpis z mikrobloga

• 0
@jolkipolki: @Y4B4D4B4DOO_comeback : Dobra chyba mało precyzyjnie napisałem. Chodziło mi czy ktoś ma jakiś kanał ( najlepiej signal) na takie cukierki. Najlepiej właśnie tramal bo na oxy mój ból życia i pleców jeszcze chyba jest za mały . Wiem że jest cebulka ale średnio mi się widzi ogarnianie jakiś krypto przelewów no ale pewnie będzie trzeba
  • Odpowiedz
@czlowiekPet Jeśli zdecydujesz się na tramadol, to rozważnie z nim. Od kiedy miałam po nim dwie padaczki I go rzuciłam, to każdego teraz ostrzegam przed tym. Najlepsze, że brałam duże dawki I nic się nie działo, a jednego dnia wzięłam dość mało, nie wiem 200-300mg I dostałam padaczki. Więc z tym uważać trzeba. Poza tym faza taka se, już lepsze są te oxy, choć ja lubię buprenorfinę, bo nie ma po
  • Odpowiedz
@kleboldswaifuv2: dokładnie trampek to syf i łatwo o padake musisz benzo dorzucać.
Zresztą tramal ma jak dla mnie z-----e działanie serotoninowe, zdecydowane bardziej preferuje dopaminę po okach. Zresztą trampek a oksykodon to jak skoda do Maybacha. Napisz pv coś pomogę @czlowiekPet
  • Odpowiedz