Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Chciałabym tylko zaznaczyć, że jest tu spory hejt na Natalię (nie bronię i rozumiem bo jest turbo toksyczna) ale to co odwala Oliwia wcale nie jest lepsze. Ta to sobie dopiero grunt robi u wszystkich chłopaków. Kłótnia kogucików była jej na rękę, ma argument by odejść od Michała i przejść do Andrzeja. W trakcie jeszcze ogarniała sobie Milana i przeźroczystego Karola.
I ta jej maniera w głowie gdy cokolwiek mówi… wrrr… no działa na mnie to gorzej niż pie*rdolenie Natalii…

Btw. Kocham ten sezon. O taki hotel nic nie robiłam ( ʖ̯)
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aida_Birchwood: no ale chyba na tym polega ten program, żeby robić sobie grunt i szukać pary. Jak jest „STARA GWARDIA” to źle, jak się wymieniają i szukają odpowiedniej pary też źle. Wam to nic nie pasuje i nie wiecie co chcecie oglądać
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu Oliwia skacze z chłopaka na chłopaka bardziej niż pozostałe robiąc sobie grunt. Później jojczy, że nikt jej nie pyta o zdanie a sama najpierw była z Michałem, potem przeszła na Milana a teraz znów do Michała bo bezpieczna opcja. Błędem był powrót do Michała.

I pasuje mi, dzięki takim akcjom coś się dzieje - komentuje negatywnie jej zachowanie ale funu mi dostarcza, więc nie myl tego co odczuwam patrząc na
  • Odpowiedz
@Aida_Birchwood: mi by to nawet nie przeszkadzało, gdyby nie fakt, że sama zmanipulowała i mówiła, że ona nie ma nic do powiedzenia i oni ją odbijają jak piłeczkę a tymczasem robiła co chciała i to oni się podporządkowywali.
  • Odpowiedz