Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +145
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

A tak serio to nie bardzo, bo Haytham to nieudacznik i fajtlapa. Gdyby nie Shay i jego autyzm, to asasyni ciagle by macili w trzynastu koloniach, przez co templariusze (z wielkim Mistrzem Kenwayem na czele) mieliby gowno do gadania. W zalatwianiu "drobnostek" jest po prostu oferma - po polaczeniu sil z synem wpada w rece sledzonych przez nich wrogow, chociaz to Connor dostaje trudniejsze zadanie i odwala cala robote (na koniec ratujac d--y ojcu); po schwytaniu trzech zolnierzy wiaze ich tak nieudolnie, ze jeden z nich ucieka, co znowu naprawiac musi Connor. Nie ma tez problemu z zabiciem zakladnikow, z ktorych wyciagnal potrzebne informacje, co oczywiscie usprawiedliwia czysta logika - czyms w stylu: "byli zbyt grozni, by zyc, wiedzieli za duzo, wiec zagrazajac naszym PLANOM. To nic osobistego, nie jestem potworem, nie robie tego dla wlasnej przyjemnosci". Ta... sraken, pierdaken. Tak sie zlozylo, ze najgrozniejszego przeciwnika Haytham... oszczedzil. Co prawda przestrzelil Achillesowi kolano, ale pozwolil mu zyc i zapewnil mu w ten sposob spokoj. Oszczedzil Mistrza Asasynow razem z cala wiedza, ktora ten z kolei przekazal Connorowi - przyszlemu panu marudzie, niszczycielowi marzen Templariuszy i swojemu zabojcy, ktorego na dodatek sam splodzil xD (ale tego mogl nie wiedziec, chociaz z biegiem zdarzen mial wiecej okazji, by sie go pozbyc).
Haytham to frajer.
#assassinscreed #ac3
źródło: Assassins Creed III - Remastered2025-10-10-12-14-27
Pobierz