Wpis z mikrobloga

Ehh koniec ligi. Wszystko drogie, BIS owe itemy nie schodzą. Może za mało wiem o tej grze ale drugie najlepsze rękawice w gierce (pierwsze mam na sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) nie schodzą #pathofexile2
szmichal - Ehh koniec ligi. Wszystko drogie, BIS owe itemy nie schodzą. Może za mało ...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@szmichal: jakby ktoś był ciekawy to zarobiłem sporo na breach ringach. Recomb dobrych T1 a potem zalezy jakies exalty czy inne studnie. z ponad 200 div wpadło
  • Odpowiedz
  • 1
@Logytaze: defensywy i działa globalnie na twoją postać. Przy buffed 130k armora mam 500k do elementala. Realnie działa to tak sobie bo nie zablokujesz więcej dmg niż 90%
  • Odpowiedz
  • 0
@Logytaze: jak chcesz to zobaczyć "w akcji" to zapraszam, wrzuciłem humorystycznie na reddita (na filmie 100k armora bo nie mam power charga). https://www.reddit.com/r/pathofexile2builds/comments/1nzikgb/warrior_with_100k_armour_t15_map_boss_fight/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button

od teraz nie latam wszystkich map jak leci jak głupi xD jest lekka pauza na filmie bo byłem w szoku że po takiej inwestycji w postać padłem na hita jak mucha.

problemem jest to że na drzewie warrior ma zerowe opcję by dorzucić life do pooli
  • Odpowiedz