Aktywne Wpisy

maybe +99
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Gdyby tylko wprowadzić niskie i proste podatki to pani Alicja by tak nie zrobila...niestety państwo ją do tego zmusilo XD
źródło: 1000099264
PobierzBo krzywa leffera jeśli już zakladac że takie coś jest...To wygląda mniej więcej tak.
źródło: 1000099266
PobierzWidać to było na przykładzie kasy z KPO która 90% osób wzięła na jakieś gowno...ale jakby odrzucali te wnioski (90%osob) to by cały naród płakał że zły rzad przedsiębiorcom nie dal pieniędzy
Komentarz usunięty przez autora
edit nvm ślepy jestem
Precyzując to teoria skapywania jest, tylko... w drugą stronę xd Jak biedni dostaną hajs to idą z tym do przedsiębiorców i ci zarabiają. Jednym z największych beneficjentów 500+ była Agora bo ludzie zaczęli masowo chodzić do kin.
W drugą stronę to nie działa, bo jak bogaci się dorabiają to po prostu kupują kolejne akcje i giełda rośnie (a w polskiej patowersji kupują
@grim_fandango: Rozmawiasz z jakimś komuchem co z pierdnięcia kota zrobi dowód na ucisk morderczego kapitalizmu. Nie trać czasu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fidelio-fidelio: masz rację, dajmy od razu podatki 95% i niech się państwo nami zajmie <3