Wpis z mikrobloga

Usiadłem sobie wczoraj spokojnie do komputera wieczorkiem, odpaliłem #rust (nie ma takiego tagu xD) i tak się wciągnąłem, że skończyłem o 2 w nocy, bo tu jeszcze bazę zabezpieczę, tu baniaka na wodę potrzebuje do upraw, tu jeszcze bym poszedł komponenty zrecyklingować, tu trzeba 10k kamienia na utrzymanie nazbierać, a rano do #pracbaza. No i tak się obudziłem na budzik o 6:40 przemielony jakby można się było spodziewać, więc automatycznie kliknąłem drzemkę. Zadzwoniła drzemka i ogarnąłem że przecież idę na 9 do pracy więc przespałem jeszcze 40 minut i jestem żywy, niesamowita sprawa więc trochę #wygryw i #chwalesie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@monk3i trochę grałem jak gra była jeszcze w mocno wczesnym dostępie (2016-2017?) to nie dość, że jako szczyl niewiele ogarniałem to jeszcze gra była całkowicie inna i mam już 80 godzin naklepane, a rzeczywiście to może z 10 xD gram aktualnie na serwerze 7 dni po wipe (miesięczny) i wczoraj było 16/100 graczy żeby ogarnąć mechaniki na spokojnie, a i tak przy jednym wyjściu z kuszą przypadkiem przechodził obok mojej bazy
  • Odpowiedz
@TypowyDaltonista: Ja teraz nie gram, ale na start graj na serwerach pve, szkoda twojego czasu na grind jak masz od groma mechaniki do nauczenia. Serwery z mala populacja tez nie polecam, bo i tak cie zraiduja.
  • Odpowiedz
@monk3i ale ja większość mechanik ogarniam, nie grałem bo ta gra bierze multum czasu, ale na bieżąco oglądam filmiki od welyn i willjum (ten to wogole jest chory jak siada do gry na wipe tak odchodzi od kompa tylko spać xD) i widzę jak to działa i co mam robić, a do grindu jestem przyzwyczajony przez war thunder
  • Odpowiedz
@TypowyDaltonista ja też niestety nie grywam ostatnio, za mało wolnego czasu niestety. Częściej mi się zdarza oglądać jakieś streamy z rusta.
Low pop serwery są spoko na początek, warto też zobaczyć jakieś serwery z mnożnikami (2x na przykład). Są spoko pod tym względem, że szybciej zdobywasz rzeczy i mniej boli jak coś stracisz - spoko opcja do nauki mechanik
  • Odpowiedz
@TypowyDaltonista: czasu coraz mniej kazdy z ekipy i generalnie wypalenie grą po tylu godzinach, ale na force wipe wszyscy sie zbierają, biorą urlop , planują wszystko tak aby rozegrać czwartek-niedziela na max możliwości potem kilka h dziennie a po tygodniu koniec i zycie wraca do normy aż do nastepnego force wipe. I tak co miesiąc
TwojFryzjer - @TypowyDaltonista: czasu coraz mniej kazdy z ekipy i generalnie wypalen...

źródło: 111111

Pobierz
  • Odpowiedz