Wpis z mikrobloga

#przegryw To jest bardzo kontrowersyjne co powiem, ale nie jestem nic winny temu krajowi, że pozwala j---ć w dupę obywateli w tak prostej i podstawowej sprawie jak miejsce do życia. Mam nadzieję, że jeszcze bardziej śrubę dokręcą to może jakiś scenariusz antyrządowy się wykona w stylu Nepalu, bo na nic nie zasługuje ten kraj jak na to, żeby pogonić towarzystwo polityczno-banksterskie.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kojot2077: nie wiem czy kontrowersyjne, ale czeste to jest odczucie. Polska, ktora jest bogatym( wg wskaznikow jest) i dobrym krajem dla obywateli jest pieklem. Ceny mieszkan , itnernetowe ideologie, podzialy polityczne, ale wielu powie pierdy. Tyle, ze na codzien Polacy sa dla siebue okropni. Koszmarni. W pracy, na ulicy. chamscy , ordynarni. Banksterzy, deweloprzey wszyscy mocni korzystaja ze slabosci państwa z kartonu
  • Odpowiedz
  • 3
@ziomik jest tak ja piszesz. Uprzywilejowana grupa, plus władza, która według mnie jest polskojęzyczna na smyczy innych sił, a dla polaka robaka wojna polsko-polska, czyli dwa zwaśnione plemiona, ideologie dla mącenia w głowie i wojna płci, gdzie mężczyzn prawem morskim zeszmacono tak, że każdy kolejny polskojęzyczny pachoł udowadnia, że da się jeszcze bardziej. Mamy wiele różnych kleszczów i pasożytów, którzy niszczą zdrową ludzką tkankę, gdzie ja wciąż wierzę, że ta jest
  • Odpowiedz
dla polaka robaka wojna polsko-polska, czyli dwa zwaśnione plemiona, ideologie dla mącenia w głowie i wojna płci

@Kojot2077: no przeciez ewidentnie komus zalezy zeby w Polsce zycie bylo pieklem. Z jednej storny masz wskazniki gospodarcze, tak ze wwzsystko wyglada super, ale z drugiej strony masz statystyki, ze ponad 600 tys dzieci i mlodziezy potrzebuje pomocy psyhiartycznej lub psychologicznej, doroslych jeszcze wiecej. Uwierzylismy w te kapitalistyczne basnie, ze jak bedzie rozwoj
  • Odpowiedz