Wpis z mikrobloga

@FeniFikerr: nie bierz w ispot bo tam jest jakas tragedia czekam 3 tygodnie na telefon, jakakolwiek informacje to oni sami nic nie wiedza, wysla jak beda mieli, a w media expert pojawiaja sie modele z dostawa na jutro
  • Odpowiedz
Radzę Ci zamówić przez neta np w ispot. Pamiętaj że zbliża się czarny miesiąc / tydzień / piątek i będzie mega ciężko dostać go w sklepie.

@meinteil: no to mu niezłe g---o poleciłeś - ispot to oszuści bo handlują towarem którego nie mają na stanie.
Wystarczy poczytać opinie. Na 17 pro maxa zamówionego 18.09 czekam do dziśxD
  • Odpowiedz
@Protectorx A media markt, media expert itp to cudowni sprzedawcy? :D
Ja kupiłem 19.09 i była informacja że oczekiwanie 4-8 tygodni. Umiem czytać i wiem że go nie mają. Jeśli ktoś lubi odświeżać co 5 minut strony w sklepach i liczy że akurat wpadnie, to ok. Ja wolę kupić i czekać aż dostaną i dostarczą.
  • Odpowiedz
A media markt, media expert itp to cudowni sprzedawcy? :D

@meinteil: a czy ja gdzieś napisałem, że media expert i media markt to cudowni sprzedawcy?
Poleciłeś ispot i do ispot się odniosłem.
  • Odpowiedz
@Protectorx Gadasz na ispot, ale nie przyznasz że od samego początku sprzedaży mieli info 4-8 tygodni.
Dzisiaj w MM gość z obsługi powiedział że on dostępność na sklepie obstawia na styczeń.
  • Odpowiedz
@FeniFikerr: A nie lepiej kupić u samego źródła - tzn. na stronie Apple? Jak tak kupuję co roku - jasno określona data dostawy, której się trzymają - czasami nawet wyślą dzień wcześniej. A jak masz NIP unijny to płacisz tylko netto jako WNT (wysyłka z Czech).
  • Odpowiedz