Aktywne Wpisy

anoysath +117
W Polsce jest tylko jedna organizacja, którą gardzę bardziej niż Naczelną Izbą Lekarską. Jest to Polski Związek Firm Deweloperskich.
#medycyna #nieruchomosci
#medycyna #nieruchomosci
źródło: 1000037881
Pobierz
JWP1 +30
#wroclaw XD to zdjęcie to nie jest jakaś opuszczona rudera, to zamieszkane mieszkanie na nowowiejskiej. Baba trzymała tam ze sobą gołębie luzem...
Foto- straż miejska z Wrocławia
Foto- straż miejska z Wrocławia
źródło: 1000008455
Pobierz

Serio pytam. Sporo jest aut z USA które teraz się sprowadza, naprawia i sprzedaje.
Wiem, że najlepiej krajowe, bezwypadkowe itd ale w tych z zza oceanu kuszą lepsze silniki, wyposażenie i wykonanie.
Wiem, że na zdjęciu za wiele nie widać, tylko to zniszczenie boku więc ciężko określić faktyczny stan. Wiem, że poduszki całe oprócz kurtyny od strony kierowcy.
Co sądzicie
źródło: temp_file10241212234132860
Pobierzźródło: temp_file1289803997814872820
PobierzLepiej się opłaca ciągnąć auta całe, które możesz używać w zasadzie od razu a nie pół roku walić się z naprawą i zanim auto poskładane i gotowe to już będziesz miał go dość.
masz delikatne szkody, albo po wypożyczalniach.
Walonego z dwóch stron i mocno na pewno bym nie brał, zawiecha też pewnie została. finalnie Cię pewnie
@adiko333: nowa?
Delikatnie uszkodzony tyl czy przód to ok, ale jak podluznice, podloga czy progi sa ruszone to to jest samochód pułapka