Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +983
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
yourgrandma +113
Zakończyliśmy XLVI edycję #wykopoweprzeboje. Najlepszą balladą mirki ogłosiły Led Zeppelin - Stairway to Heaven. W finale zwyciężył z Dire Straits - Brothers In Arms, a trzecie miejsce zajmuje Guns N' Roses - November Rain.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
źródło: b86a7fe04ea6a0234e0d6c3bd4bf04895c1b5145805a0de9dd8d640f779be286
Pobierz

Jak ktoś potrafi machać wałkiem w przód i tył to zdecydowanie warto samemu zrobić.
#budujzwykopem #remontujzwykopem #budowadomu #diy #chwalesie
źródło: temp_file6560776063814080060
Pobierzźródło: temp_file7490320450839460698
Pobierz@armin-van-kutonger maska lakiernicza z filtrami wleciała, inaczej to bym tam leżał nieptesytomnt już przy pierwszej warstwie. A teraz wielkie wietrzenie
P.S. Dobra rada: rób fotki etykiet/puszek. Za
Sam się zastanawiam nad tym,
A możesz napisać w jakiej kondycji miałeś podłogę przed wylaniem żywicy?
U mnie to zwykły chudziak i zastanawiam się czy trzeba na niego coś wylac i później żywicy, czy ta żywicy coś zakrywa?
@solid959: średnio zakrywa. Niby jest to farba grubowarstwowa ale tak naprawdę każda nierówność czy rysa wychodzi. Ja większe ubytki zalepiłem klejem do płytek ale też tak wielkiej uwagi do tego nie przykładam. Posypka też pomaga bo rysy i ubytki trochę 'giną' w tym ;)
@r5678: no a co pan zrobisz jak nic nie zrobisz
@r5678: trzeba będzie pokombinować, zdając sobie sprawę że z autem bedzie cieżko
Jakbym budował to bym wstawił sobie też kanał bo za 3-4k są gotowce, teraz już za późno, czy porobił odpływy takie kratkowe, bo w zimie będziesz ciągle wypychał wodę na zewnątrz. ściany też warto mieć ze "śliskiej" farby przynajmniej do dołu
@r5678: w życiu bym nie skorzystał
@ATAT-2: w między czasie jak odpisałeś to więcej się rozpisałem w komentarzu. Chyba że ten garaż jest szerszy niż wydaje się na zdjęciach.
tyłem wjeżdżać nie planuje bo nie chce kopcic we wnętrzu. A likwidacja drzwi byłaby porażką bo oznaczałaby konieczność otwierania bramy garazowej (i wychodzenia na podwórko) żeby wejść bo każdy głupi bzdet czy narzędzie co przeklnąłbym baaaaaardzo szybko