Wpis z mikrobloga

Czytając komentarze o spięciu na linii Andrzej-Michał, miałem wrażenie, że to Michał był prowodyrem całej afery. Po czym odpalam odcinek - a tam n------y Wifon siedzi twarzą w twarz z innym gościem, jedzie mu po męskości, odpala się na niego, a ten drugi siedzi na totalnym luzie. Andrzej, niezadowolony z reakcji Michała, kontynuuje swoje szarże. Trafiając na kogoś mniej opanowanego po alkoholu, pewnie już dawno leżałby z rozbitą twarzą na kafelkach.

A tymczasem czytam komentarze, że to Michał prowokował Andrzeja. Serio? Jedyne, co go prowokowało, to własne problemy psychiczne połączone z nadużywaniem alkoholu.

Szacunek dla Andrzeja za refleksję i przeprosiny. Michał z kolei zachował się jak dobry chłop - przytulił gościa, który ewidentnie jest rozchwiany emocjonalnie, mimo że dzień wcześniej oberwał od niego naprawdę nieprzyjemnymi tekstami.

P.S. Ten sezon Hotelu Paradise powinien być analizowany na zajęciach z psychologii. Coś pięknego.

#hotelparadise
Wojciech_Skupien - Czytając komentarze o spięciu na linii Andrzej-Michał, miałem wraż...

źródło: image

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 35
@Wojciech_Skupien zaczęło się od tego że piłkarzyk powiedział że będą musieli porozmawiać ale nie teraz bo wiedział że to się źle skończy. Wtedy Michał zaczął naciskać że to musi być tu i teraz, mimo że też dobrze wiedział jak to się skończy
  • Odpowiedz
@rycerznakoniu: nie tylko to, powiedział inne przykre rzeczy w agresywny sposób. Poza tym po co? Magdę pocisnął o Animal Planet, innym rzucał jakieś docinki, a tu postanowił w obraźliwy sposób pokazać Michałowi jaki jest kiepski a on świetny. Facet jest prdlnięty
  • Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: te poklepywanie to była prowokacja. Zupełnie niepotrzebna ze strony Michała, ale równocześnie był mega opanowany. Tak powinno się rozgrywać przeciwników by się ośmieszyli. Zrobił to jednak za dużo razy i podobnie jak Olivia oczekiwania względem niego miałem większe.
  • Odpowiedz
to jest mimo wszystko przepaść

@Wojciech_Skupien: Kiedyś było takie powiedzenie "Co ślepemu po oczach", ale tu nie wiem czy to jest słabość intelektualna czy jakiś fanklub śliskiego robi damage control. Śliski miał tu największy wkład w ta awanturę i widać że nakręcał temat od początku imprezy, więc albo obejrzyj sobie uważnie wszystko jeszcze raz, ale przestań rżnąć głupa i bronić agresora.
  • Odpowiedz