Wpis z mikrobloga

Faceci wieczorem się pokłócą, n------i skaczą sobie do gardeł ale potem wraca zdrowy rozsądek i na drugi dzień jest pogódka i wzajemne przeprosiny.

Ale ta Natalia to taka j----a menda, że nie mogę tego k---a znieść XD
Vifonek okazał skruchę, przeprosił i przed całą grupą i face to face, odsłonił całkowicie zbroje i się rozkleił - i wtedy taka szmata Natalia i tak musi wbić szpile XD

Ja p------e co za parszywa i obrzydliwa baba, współczuje wszystkim gościom co siedzą k---a z takimi toksycznymi żmijami i siadają im banie…

#hotelparadise
Bartekgkw - Faceci wieczorem się pokłócą, n------i skaczą sobie do gardeł ale potem w...

źródło: image_picker_A285E07A-232C-4DC2-865F-443A1ADEC465-98315-000019913ACCBBCD

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@beata-fijalkowska: Nie są sztuczne. Nie wiem jak inni faceci, bo nie chcę się wypowiadać za wszystkich, ale ja też mam sytuacje po pijaku których żałuję. Pijanemu puszczają hamulce, mówi za dużo. Najlepszym wyjściem jest nie pić, wiadomo, ale co się stało tego nie da się cofnąć.

Faceci nie są w stanie płakać na zawołanie, myślę że serio czuł skruchę, oby w przyszłości los się odmienił i Michał pogodził się z
  • Odpowiedz
@beata-fijalkowska: Z mojej perspektywy to wygląda tak, że Magda przesadziła przy pierwszej dramie. Przyszła i zaczęła krzyczeć: "temu nie polewamy, do spania" czy jakoś tak, nie są to słowa, które są miłe, Ja Magdy w ogóle dobrze nie odbieram.

Jeśli chodzi o Kubę to nie pamiętam takiej sytuacji, w którym odcinku to było? Bo jesli chodzi o Karola, to Andrzej nie eskalował patologii. Jeśli chodzi o Natalię, to według mnie
  • Odpowiedz
@LingwistaWojownik: pisząc o Kubie i.Magdzie mialam na mysli sytuacje po tym jak Andrzej wstal i probowali z nim rozmawiac . Natalia juz nie fakt co jej powiedzial bo jakies w UJ obrazliwe wedlugbmnie to nie bylo, ale to ,ze sie wypieral i atakowal ja. Ok, moze nie pamietal ale to nie klapie geba . On nigdy nie widzi winy w sobie . Zawsze sa wszyscy winni dokola .. Natalia, michal
  • Odpowiedz
@LingwistaWojownik Patrząc na jego stories i to, co mówi - to chyba trochę tak :) Też się na początku nabrałam, ale później obejrzałam jego wypowiedzi na Instagramie i czar prysł. Żeby nie było, Michał też swoje dołożył. Są siebie warci ( )
  • Odpowiedz
@Bartekgkw: Jaką skruchę XD Popłakał się i sam powiedział, że a-----l niszczy jego reputację. I tylko o to mu chodzi. Wcale sobie nic nie zrobił z tego, że kogoś uraził, tylko o jego reputację XDD
  • Odpowiedz