Wpis z mikrobloga

Jaki stabilizator na kolano moglibyście polecić dla kogoś z uszkodzoną łąkotką przyśrodkową?

NIe wiem czy to ma jakies znaczenie, ale ostatnio sie sklaplem ze mam jakąś blokade przy większym zginaniu. Przykladowo dzisiaj jak sie wierciłem dużo na łóżku (nie moge spac przez ból biodra chyba od tego ze kuleje) to ze 3 razy razy poczułem mocny ból., raz przy zgieciu leżąc na plecach gdy chcialem calkiem zgiąć noge, drugi raz przy większym zgieciu lażąc na na boku i raz przy wygięciu nogi w lewo. Zastanawiam sie czy moglbym też z tym spać. A jak nie to i tak przydaloby mi sie zeby odciażyć kolano przy dłuższym chodzeniu

Do 100zł coś by sie znalazło pomocnego?

#ortopedia #fizjoterapia #rehabilitacja #sport #mirkokoksy #pytaniedoeksperta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Wachatron: Bo na lekarzy trzeba długo czekać, a wątpie też ze pwoie mi jaki dokladnie model kupić. Dobrze będzie jak zdąży sprawdzić moj rezonans i mnie zbadac
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Poemat To by nie pomoglo np. przy jakims dluzszym chodzeniu? Bo u mnie tobwyglada tsk ze moge chodzić do oewnego limitu, a potem jiz zaczyna pobolewac. Im dluzej to ciągne tym bardziej mi potem bedzie doskwiwrac kolank
  • Odpowiedz