@DiMaria: To już nawet nie tylko o wygląd chodzi, tylko za mało kręci, zbyt bezposrednio i za spokojna. Druga sprawa, że faktycznie tam nikt strategicznie nie myśli z facetów, wszyscy kutasami, a sepleniak za szesciu. Ma to plusy w postaci dram co chwila, a minusy są takie, że osoby jak ona nie mają szans na zbudowanie silniejszej pary.
@jack-burton: No tak, presja grupy i presja kamer. Ministrant ją pchał w jego objęcia jak się nowa pojawiła. Poza uganianiem się za przygłupem to nic złego nikomu nie zrobiła tylko jest odbijana jak piłka cały czas.
@DiMaria: za mało atrakcyjna? Nie lubie ludzi oceniać ale nie mogłam sie już powstrzymać. Na prawde uważacie, że jest mniej atrakcyjna fizycznie niż Alex czy Julka która ma jakiś dziwny rozstaw oczu? Magda też jakoś szczególna nie jest. Ale nie wiem być może dlatego, że jestem kobietą i sie nie znam.
@Fajlip1111: czekam aż moda sie zmieni i spowrotem kanonem piekna bedzie naturalnosc i innosc i Ci wszyscy ludzie ktorzy na chama niszcza swoje cialo beda brzydalami.
@Fajlip1111: jakby nie mowie, że nie ma brzydkich ludzi na świecie ale dla mnie brzydota jest wtedy jak ktoś ma zdeformowana twarz czy nie proporcjonalny widocznie (typowy rozstaw narzadów zewnetrznych itp), reszta to rzecz gustu moze mi sie nie podobac a dla innych bedzie to urok (np. piegi)
I okej okej
#hotelparadise
Jest po prostu najmniej atrakcyjna fizycznie z dziewczyn tam. Aż się przykro patrzy, jak biega za facetami bez żadnego efektu (╥﹏╥)