Wpis z mikrobloga

#gielda Jest ktoś zapakowany w Votum ? C/Z poniżej 4 i polityka dywidendowa na lata 2025-2027 przewiduje 5zł za walor. Przy obecnej wycenie daje ponad 10% dywidendy. Mam flaschbacki z zeszłego roku, jak Olejorz był <50zł, myślicie, że nada się jako bezpiecznik w portfelu ?
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@kojiro_hyuga mam dość długo, trzymam na long. Zagrożenie to wysychające źródełko frankowiczow, bo to ich główny zysk. Chociaż niby teraz wchodzi sankcja kredytu darmowego to może będzie kolejne źródełko, większe ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@kojiro_hyuga: @Derpinardus: jakiś czas temu analizowałem tę spółkę i konkluzja była na NIE.

Swój finansowy prime osiągnęli na sprawach dot. kredytów frankowych i aktualnie, jedyne co ich utrzymuje przy życiu, to nadzieja, że podobna historia wydarzy się z kredytami hipotetycznymi zaciągniętymi na zmiennych stopach, a dokładniej rozchodzi się o nieuznanie wskaźnika WIBOR i niejasnych zapisach warunków umowy.

Zaczęło się od tego, że jeden z polskich sądów dał korzystny dla
BlackBlack - @kojiro_hyuga: @Derpinardus: jakiś czas temu analizowałem tę spółkę i ko...

źródło: 1000035483

Pobierz
  • Odpowiedz
Kto miał zawrzeć ugodę, to zawarł, za chwilę się to skończy. A skoro zawarł, to skończą się też wyroki i kasa. Dywidenda z 2 lata będzie i się skończy. Co potem. A no właśnie ...
  • Odpowiedz