Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Michał nie zawinił na równi. Michał nie chciał w ogóle w tym uczestniczyć. Michał czuje się źle. Michał był prowokowany. Michał nie uważa żeby Oliwka miała adekwatną reakcję. Michał to był wyzywany. Michał się nigdy nie spotkał z taką agresją wobec siebie. Od rana od razu narrację ustala Kubuś I MAGDA, KTÓRA SIEDZIAŁA Z MILANEM W POKOJU CAŁY CZAS. Kubuś też tłumaczy świat Agacie. Ogólnie to wszystko co złe to Andrzej,a na Michale to jedyne co zostało, to że Oliwka oczekiwała od niego więcej XDDD muszę rozchodzić ten odcinek, bo się czuję jakby mi mózg do pralki wsadzili
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 49
@meringue_: a akcja Milana z Magdą to o boże XDDDDDD najpierw wyganiali Wikę, jak przyszła się u siebie wysikać, a potem jeszcze nawet nie raczyli poinformować kogokolwiek, że tam śpią razem i zdziwieni, że typiara ma problem, no naprawd szokujące XD tam nawet bez zazdrości to po prostu było ch#jowe zachowanie, dżiz.
  • Odpowiedz
  • 20
@meringue_: friendly reminder: Michał cały ranek się wybiela i zgrywa poszkodowanego, zero wzięcia odpowiedzialności za to co on tego wieczoru robił. Oliwia ciągle powtarza, że jest bezstronna i obaj są do d--y, po czym reszta i tak gada o niej, że ona tak Andrzejka broni. Że Natalii tam nikt nie wyjaśnił to też wybitne brawa. Najlepszy moment odcinka to była Alex z Karolem w singlówce, istg
  • Odpowiedz
@meringue_: złość na Michała to świetnia okazja, żeby się z tego wykaraskać. Zła jest na 10% a reszta to robienie sobie powodu do zmiany pary.
  • Odpowiedz
@meringue_: jakoś w odcinku widziałam tylko jedną ofiarę żaląca się nad soba. Tam sytuacja była jasna z rana. Po czasie oboje się wybielają.
  • Odpowiedz
@meringue_: no dokladnie. sytuacja była jasna. Michał czuł się okropnie i winny a żalił się nad soba Andrzej i wszyscy mu współczuli i uznali za szczerze żałującego. Przepraszal Michała dwa razy. Poza tym myślę, że bardzo dużo powycinano. Dlaczego nie widzieliśmy, jak Andrzej już był w pokoju, jako jedynego.
  • Odpowiedz
@meringue_ Łysiejący Michał zazdrosny od początku o Oliwię szukał pretekstu. Usilnie chciał po pijaku "porozmawiać". Piłkarzyk początkowo nie chciał rozmawiać, ale się wkręcił. Pijany jak szpadel to i skory do awantur, nabuzowany. "Mądrzejszy" łysiejący Michał zamiast dać se siana tego wieczoru, ewidentnie prowokował, żeby Piłkarzyk go uderzył i wyleciał z programu. Drobne,niby nic nieznaczące gesty, a jednak.
W Piłkarzyku załączył się patus, ale dzięki gestom Michała i podjudzaniu przez Natalię. Oliwia
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0: Jako członek rodziny szybko łysiejących mężczyzn, powiem Ci, że mało wiesz. Akurat on ma krótkie włosy, więc nie widzę zaczesu. Zaczes stosuje jeden syn a drugi ma fryz jak Sepleniak. Za to małż wyglada, jak Statham. A tak serio, łysina nie odegrała w tej akcji żadnej roli. Czy łysiejący, czy z loniakami na głowie, każdy może być debilem.
  • Odpowiedz
@Menow Ale co to znaczy, że mało wiem?
Mówię swoją opinię - jeśli ma się wielkie zakola, prześwity w okolicach, gdzie papież nosi czapkę to najlepszą opcją jest zgolenie się na zero, ewentualnie jak ktoś chce to klinika w Turcji i tyle.
I nie bierz tego do siebie, bo mam odczucie, że jako reprezentant łysiejących, traktujesz to personalnie xD
P.S. nikt nie stwierdził, że łysina determinuje bycie debilem, oczywiście że nie.
  • Odpowiedz
  • 2
@Menow: łoniak to akurat jedna z najbardziej udanych ksywek ze wszystkich sezonów, przyjęła się na lata, ksywki to ksywki, jakoś ich rozróżniać trzeba to niech chociaż będzie śmiesznie i charakterystycznie, nie o obrazę uczuć osób włosowych i bezwłosowych chodzi, także luźniutko, w którymś odcinku michał miał chyba mokre włosy i wyszedł mu potężny przyliz z prześwitem, może miał grzebień z szerokim rozstawem albo tylko palce ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz