Powiem wam że właśnie nadrabiam serie podróże pająka z Rosji i wow, po prostu wow. Mocno mi ta seria otworzyła oczy w kwestii tego jaką papką i propagandą karmią nas media. Oglądałem wcześniej wiadomo - trochę TV ale i andromedę czy nawet ten uważany przez was za prawicowy kanał zero i wszędzie była ta sama gadka o Rosji - niebezpiecznie, brak kibli, brak jedzenia w sklepach i 3 świat tymczasem Piotrek tam faktycznie pojechał i co? Na ulicy zamiast aktywiszczek z uniwersytetów piękne kobiety, miasta zadbane - nawet te mniejsze, sklepy nowoczesne i pełne, paliwo jest bez problemu, zabytki, parki no wow. I to nie tylko 2 miasta, to o co tu chodzi?
ja p------e, kogo chcesz tym przekonać? Mogą mieć tam nawet złote klamki i k---ę dla Polaka na każdym rogu. Nie zmienia to faktu, że jeśli jesteś Polakiem to jebiesz Rosję za wszystkich naszych przodków którzy zginęli przez ten naród.
@pozdroxxx666: Nawet nie naszych przodków, 45-lat komunizmu z którego skutkami trzeba było walczyć następne 20 lat odczuwamy wszyscy do dziś tak naprawdę.
#wojna #rosja #ukraina #kanalzero #polityka #media #zalesie
@dawig123: A Mężczyźni też piękni?
@dawig123: kto to?
@dawig123: Chodzi o to że s--------j
@pozdroxxx666: Nawet nie naszych przodków, 45-lat komunizmu z którego skutkami trzeba było walczyć następne 20 lat odczuwamy wszyscy do dziś tak naprawdę.