Wpis z mikrobloga

#hotelparadise czy święta Oliwia od aniołów już coś się odniosła więcej, czy będzie milczeć, jak zaklęta. Chciałabym wiedzieć, bo zapewne nie pokazano, jak oni sobie ją przekazywali, jak pilke. Mnie się wydawało, że wszystko było po jej myśli.
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Menow: przestało być jak pijany Brewka zaczął sypać informacjami do innych i plan okręcania kolejnego wokół palca bez utraty poprzednich szlag trafił
  • Odpowiedz
@Menow: pewnie nie wszystko widzieliśmy ale były sceny jak Milan i Michał gadali że oj my to jesteśmy kumplami, ja tylko będę z Oliwią jest to jest ok z tobą a jak nie jest ok to jest twoja ; co w dość zrozumiały sposób jest trochę obraźliwe dla samej Oliwii bo to chyba jej wybór z kim będzie w parze a nie efekt kumpelskich negocjacji w których ona nie bierze
  • Odpowiedz
@Menow: mnie rozśmieszyło to nawet, że faktycznie mówiła, że przekazują ją sobie jak piłeczkę i nikt się jej nie pyta czego ona chce, a jak w dzisiejszym odcinku Milan powiedział, że musi się zdecydować to „ona nie może, bo tu się ciągle wszystko zmienia” XDD
  • Odpowiedz
  • 1
@kocanka: no i pewnie paplał to Sepleniak w potoku słów, którego Oliwia sama chciała, a Michał jakoś to przeżył i poszedł w swoją strone, ale ze głupi i zauroczony to na klaśnięcie rzęsami wrócił. Ona ich rozgrywała, jak chciała, po cichutku.
  • Odpowiedz
@kocanka Nie chcę nic mówić, ale lektor też ich zachęcił do "odbijania piłeczki". Przy rozmowie z lektorem padło pytanie do Michała czy jeśli Oliwia ma się ku Milanowi to odpuści czy będzie walczył. Michał powiedział wtedy, że "no eee yyy przyjaciel, więc odpuści'. Na co lektor powiedział coś w stylu "nie musicie odpuszczać walki, ona sama sobie wybierze"( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz