Aktywne Wpisy

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Witam. Żona wpadła na pomysł, że w tym roku na swieta zamiast zbędnych dupereli pod choinkę, w ramach prezentu wymienimy sobie tv na większy.
Budżet +- 8k, 75/77 cali, TV do PS5 i filmów.
Dwa pytanka:
1.) Mam na oku Samsunga qn 85f za 7999, jednak może lepiej dopłacić 1000 do oleda LG b5 a może coś całkiem innego?
2.) Obecnie posiadam czteroletniego Philipsa 754 55 cali oled, wypalone znaczki z programów śniadaniowych w lewym i prawym dolnym rogu. Czy jest on cokolwiek wart teraz (kosztował 5k cztery lata temu) czy lepiej oddać po rodzinie za free?
@GraveDancer: https://www.olx.pl/d/oferta/telewizor-tv-smart-philips-75pus7805-led-4k-hdr-dvbt2-75-cal-ambilight-CID99-ID17G4Ly.html
4 lata, większy, a i tak tylko 2,5k
Dużo nie zarobisz na sprzedaży tego tv. Sprawne 55 cali masz za 2,5k niby, ale nie wzgłębiam się w specyfikacje ponad
A masz może pomysł co do 8k można dostać ciekawego? koniecznie 75/77 cali.
Edit: tylko pamiętaj żeby oddać komuś kto też ci coś dał, nie wciskaj nikomu czegoś czego
Poluj na promki, będzie Black frajer, masz czas do świąt
Kupowałem u nich. To nie firma krzak. Choć najlepiej być w zasięgu ich transportu - pomógł wnieść i poczekał na otwarcie w celu zbadania czy nie uszkodzony
Miesiąc przed BF nie kupuj nic, wtedy ceny podnoszą...
@GraveDancer zależy czy masz dużo kasy czy nie, z tego co się o marce samsung słyszy, to dają reklamy na lodówkach wyposażonych w ekran (aczkolwiek to jest podatek od glupoty, kto kupuje lodówkę z wifi?!)