Wpis z mikrobloga

Syn SB-ka, wnuk UB-ka jaki damage control robi.
Gdyby miał nagrania jak posłowie KO chleją wódę, czy grożą mu pobiciem to już dawno by poleciał spłakany do Republiczki, czy tam innej wPolsce.

'Uwielbiam' takie pseudodowody w formie 'ja nic nie mówię, ale domyśl sie'

PS.
Czy jest bardziej obrzydliwa rzecz niż uśmiechnięta gęba Dareczka?

#polityka #bekazpisu #bekazprawakow
Turin89 - Syn SB-ka, wnuk UB-ka jaki damage control robi.
Gdyby miał nagrania jak pos...

źródło: temp_file3462418238814176822

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turin89: oni wszyscy leją ile wlezie bo mogą i ich na to stać. Pewien znany alkoholik Jaca o tym mówił i podejrzewam że nie tylko w Platformie i Pisie czy kiedyś w SLD łoili wódę w kuluarach jakie społeczeństwo takie elity.
Za 2 lata dojdą nam kolejni alkoholicy może i jeszcze powiązani biznesowo
  • Odpowiedz
@Turin89: Tak było. Dareczek ma jakieś nagrania, kompromitujące jego przeciwników politycznych, ale wspaniałomyślnie ich nie publikuje, żeby nie robić nikomu problemów. Cudowny człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Turin89: Pamiętam jak czytałem o tej sytuacji z synem posłanki Feliks.
https://dorzeczy.pl/opinie/700497/matecki-w-areszcie-giertych-przypomina-sprawe-syna-poslanki-filiks.html

Pomyślałem sobie jaką typ musi mieć moralność na dnie, a potem ktoś na wykopie pisał i wrzucił że przecież on sam jest ojcem, więc nie mam pytań.....

Chyba nie ma określenia na taką osobę jak on.
Historia nie zapomni, nawet za 100 lat ludzie będą widzieć jaką typ był zakałą społeczną.
  • Odpowiedz
@Turin89: Oj jak ja bym się cieszył, jakby posłowie KO, Lewicy, czy Razem mieli moment słabości i zapomnieli na chwilę o moralności, żeby mu pojechać - i sami wrzucili jakieś śmieszne filmiki z n-------m balonem.
  • Odpowiedz
Tak było. Dareczek ma jakieś nagrania, kompromitujące jego przeciwników politycznych, ale wspaniałomyślnie ich nie publikuje, żeby nie robić nikomu problemów

@CrazyZdzich: On wie, że nie ma. Platforma wie że nie ma. Ale każdy z nich wie, że przygłupi wyborca PiS uwierzy w istnienie nagrań i dobroduszność Mateckiego.
  • Odpowiedz