Nie mam już sił po tym całym woke-murzyno-lgbt zasrywie całego Hollywood i streamingów, już po prostu nie mam sił... moje ukochane x-files ehhh... chyba zacznę oglądać w kółko stare produkcje jak jakiś dziad i dam już sobie spokój z tymi pierścionkami władzy, obcymi na ziemi i tym całym gównem ( ͡°ʖ̯͡°)
chyba zacznę oglądać w kółko stare produkcje jak jakiś dziad i dam już sobie spokój z tymi pierścionkami władzy, obcymi na ziemi i tym całym gównem ( ͡°ʖ̯͡°)
Ja już od dawna tak robię. Nowe produkcje to zwykle jakieś bezbeckie idiotyzmy bez fabuły dla zoomerów gdzie 10% scen jest robione pod virale a reszta leży. Ostatnio skończyłem oglądać Lost i jest sztos
chyba zacznę oglądać w kółko stare produkcje jak jakiś dziad
@Bardzo_Suabe_Rymy: Nie musisz ogladac w kolko tegosamego, zapewniam.. Zaloze sie ze nie znasz MAAAAAASYY zajebistych filmow i seriali. Ja tak robie od kilku lat: wchodze na filmWeb lub jakies forum i patrze po ocenach i po dyskusjach co ludzie polecają.. Jest tyle zajebistych staroci ktorych nie ogladalem, ze glowa mala, a jestel level 40+. Nie wychodze poza rok 2000 w
@Konkol: nie da się, bo dobrą chemię masz z podobnymi osobami z jednego państwa na przykład. Tak jak Harry potter i śmietanka bytyjskich aktorów. To zrozumienie, powiązanie jest nie do odtworzenia w obecnych czasach diversity. @mk321 to jest okropne. Niszczą nasze dzieciństwo i dziedzictwo rowling. Jeszcze ta katorka co Granger grała. Gdyby nie książki rowling i jej rola to by nie miała możliwości chodzenia do toalety z ochroniarzem, o
@Wink: to swoją drogą, próbuje udowodnić inkluzywność na siłę, ale jej już chyba przeszło. Harry mógł wyjść za książkową hermionę, a Ron za Lunę; ten pairing nie pasuje mi, podobnie jak cała postać Ginny, ktora była pisana na podstawie Hinaty. Innego wytłumaczenia nie mam!
Wystarczy nie deptać Rowling i zachować swoje zdanie dla siebie, nie gryźć ręki która cię karmi. Większość afer odnośnie rowling mi przypomina bronienie się przed lewicowymi
@Bardzo_Suabe_Rymy ja skończyłem Renegata i lecę sobie Highlandera. Polecam. Stare seriale klasy B są o niebo lepsze niż 90% współczesnych, które oglądałem.
@Bardzo_Suabe_Rymy: lol, po co reboot? Pamiętam była niedawno mowa o spin-offie gdzie postacie z oryginalnego serialu miały powracać, poza tym Scully w pierwszym sezonie miała 24 lata! a ta nowa aktorka ma 43 lata! prawie 20 lat starsza xD Jak chcą robić x-files to niech zrobią ze starą gwardią zwłaszcza że wszyscy są zdrowi grają w innych serialach i filmach, Duchovny nawet śpiewa i ma podcast xD, powinni to godnie
Nowa "Scully" w reboocie Z Archiwum X
Nie mam już sił po tym całym woke-murzyno-lgbt zasrywie całego Hollywood i streamingów, już po prostu nie mam sił... moje ukochane x-files ehhh... chyba zacznę oglądać w kółko stare produkcje jak jakiś dziad i dam już sobie spokój z tymi pierścionkami władzy, obcymi na ziemi i tym całym gównem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000008248
Pobierzdo
c---a
Ja już od dawna tak robię. Nowe produkcje to zwykle jakieś bezbeckie idiotyzmy bez fabuły dla zoomerów gdzie 10% scen jest robione pod virale a reszta leży. Ostatnio skończyłem oglądać Lost i jest sztos
@Bardzo_Suabe_Rymy: Nie musisz ogladac w kolko tegosamego, zapewniam.. Zaloze sie ze nie znasz MAAAAAASYY zajebistych filmow i seriali.
Ja tak robie od kilku lat: wchodze na filmWeb lub jakies forum i patrze po ocenach i po dyskusjach co ludzie polecają.. Jest tyle zajebistych staroci ktorych nie ogladalem, ze glowa mala, a jestel level 40+. Nie wychodze poza rok 2000 w
"Nie mam już siły". Nie tylko ty. Tutaj dokładnie to samo mówi:
https://wykop.pl/wpis/83382997/filmy-wiedzmin-malasyrenka-dlaczego-w-filmach-mart
https://youtu.be/U7rNS6_EtFE
Dlaczego w filmach Martina Luthera Kinga nie grają biali?
Dlaczego Hitlera lub Stalina nie grają czarni?
Dlaczego
Przecież już wiadomo, że Snape będzie czarny.
źródło: 1000053759
PobierzTak jak Harry potter i śmietanka bytyjskich aktorów.
To zrozumienie, powiązanie jest nie do odtworzenia w obecnych czasach diversity.
@mk321 to jest okropne. Niszczą nasze dzieciństwo i dziedzictwo rowling.
Jeszcze ta katorka co Granger grała. Gdyby nie książki rowling i jej rola to by nie miała możliwości chodzenia do toalety z ochroniarzem, o
@Cozwykopem: Rowling sama niszczy swoje dziedzictwo. Ot choćby tworzeniem kanonu na twitterze, wdawaniem się w polityczne wojenki.
Wystarczy nie deptać Rowling i zachować swoje zdanie dla siebie, nie gryźć ręki która cię karmi. Większość afer odnośnie rowling mi przypomina bronienie się przed lewicowymi
@MazurskiSmak: to polecam sprawdzić Czarnobyl na hbo :)
źródło: Screenshot 2025-10-09 at 19.55.27
Pobierz