Wpis z mikrobloga

Główny kłopot w tym, że jeszcze nie zrobił nic mądrego.

Jak to nie, co poniedziałek musi mnie o--------c ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@LoginDoPrzegladaniaNSFW: mi jest go szkoda, ale zamiast przeczytać co do niego napisałem w DMach, to stwiedził że jestem hejterem, mam kwiatek w profilowym i wyjaśnił mnie na rolce xd. Więc aktualnie mam w------e. Mentor żyje w takim wyparciu, że po prostu nie dociera do niego że wszyscy jego widzowie to wykopki i nie zarobi ani grosza na głoszeniu mentalnej rzeźni. Podziwiam jego upartość i pewnie gdyby robił coś uczciwego, albo
  • Odpowiedz
@LoginDoPrzegladaniaNSFW: Napisałem mu, że nie odróżnie konstruktywnej krytyki od hejtu. Że nie życzę mu źle i żeby sprawdził swoich mentorów w KRSie, bo to gołodupcy zarabiający na sprzedaży marzeń ubogim ludziom. Żeby otaczał się dobrymi i uczciwymi ludźmi, nie oceniał wszystkich po portfelu i żeby trochę więcej pokory z siebie wykrzesał. I najważniejsze: że prawdziwe pięniądze lubią ciszę (mentor teraz uskutecznia metodę lew nie ryczy przed powaleniem ofiary xd)

Ale
lolitaesputa - @LoginDoPrzegladaniaNSFW: Napisałem mu, że nie odróżnie konstruktywnej...

źródło: Zrzut ekranu 2025-10-09 o 14.10.36

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie macie czasem tak że trochę żal wam Seby?

@LoginDoPrzegladaniaNSFW: Trochę tak, ale byłoby naprawdę żal, gdyby nie był takim burakiem. Było mi go żal, gdy go tutaj odkryliśmy parę lat temu. Wydawał się wtedy miły i nieszkodliwy, tylko po prostu głupi. Im dłuzej się go obserwuje, tym bardziej jasne się staje, że to zwyczajny prymityw. Pamiętam gdy na FB zaoferował swoje "usługi" coachingowe i ludzie z dobrego serca doradzali
  • Odpowiedz