Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
gerwazy-oko +17
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

Główny kłopot w tym, że jeszcze nie zrobił nic mądrego.
źródło: image
PobierzJak to nie, co poniedziałek musi mnie o--------c ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Lecz jak widać nie zapowiada się na to, żeby skoczył z okna na szczęście
Ale
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-09 o 14.10.36
Pobierz@LoginDoPrzegladaniaNSFW: Trochę tak, ale byłoby naprawdę żal, gdyby nie był takim burakiem. Było mi go żal, gdy go tutaj odkryliśmy parę lat temu. Wydawał się wtedy miły i nieszkodliwy, tylko po prostu głupi. Im dłuzej się go obserwuje, tym bardziej jasne się staje, że to zwyczajny prymityw. Pamiętam gdy na FB zaoferował swoje "usługi" coachingowe i ludzie z dobrego serca doradzali
@Mexiii: każdy odpowiada za treści które tworzy. Wykopki też