Wpis z mikrobloga

Szukam jakiegoś koncertu instrumentalnego typu hanz zimmer, muzyka filmowa, harry potter itp w #krakow i oczywiście wyskoczyły mi reklamy Chandler live music.

Zdjęcia wyglądają fajnie ale czy tak wygląda w rzeczywistości? Np w pałacu pod Baranami, był ktoś? Blnie mogę znaleźć żadnych legit zdjęć.

Jakas alternatywa w krakowie? Tauron arena odpada bo kosztuje krocie.

#koncert #pytaniedoeksperta #wydarzenia #kultura #krakow
watchnudes - Szukam jakiegoś koncertu instrumentalnego typu hanz zimmer, muzyka filmo...

źródło: temp_file2261940875870839721

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@watch_nudes_: Przyszedł malkontent. Jak chcesz posłuchać "czegoś" i to ma być w stylu widownia siedzi w koszulach, a na scenie mają grać wyszkoleni muzycy grający na klasycznych instrumentach to do tego idealnie nadaje się filharmonia. Te koncerty przy świeczkach czy jakieś zimmery na tauron arenie to jakiś marketingowy fejk, jak jakieś obwoźne przedstawienie baletowe z muzyką z głośników. Wersja budżetowa to koncerty z Akademii Muzycznej https://www.amuz.krakow.pl/events/.
  • Odpowiedz
@watch_nudes_: c-----o to wygląda, widziałem na relacjach u znajomych - kilka świeczek na krzyż. Ludzie usadzeni na krzesełkach gęsto. Niby to wygląda influencersko ale jest to chwyt dla leszczy tak jak wielkie "targi roślin"
  • Odpowiedz