Wpis z mikrobloga

@Mikizord: to musza być boty/trolle, nie wierze ze myślący Polacy mogą mieć takie przemyślenia. Czy znacie kogoś osobiście kto ma takie poglądy? Bo ja nie. Rodzina, znajomi, ludzie w pracy. Nikt takich złotych myśli nie przejawia ani w internecie ani na żywo.
  • Odpowiedz
@PanieAreczku Tak, sam znam kilka osób mających podobne poglądy, może nie chodzą i nie krzyczą o tym na mieście ale to wychodzi w rozmowie z nimi jak temat zejdzie na wojnę

@flookir Pokażesz profil jakiegoś ruskiego bota?
  • Odpowiedz
@OmgLolWtf: podeślij linka to zobaczę. Natomiast sam się w--------m niejednokrotnie na komentarze na fb, ale jak zaglądałem w profile piszących lub lajkujących to zazwyczaj widać, że nie są to prawdziwe osoby. Standardową praktyką jest pobieranie zdjęć z VK i robienie na nich "prawdziwych" profili.
  • Odpowiedz
@PanieAreczku: Ja nie znam osobiście żadnej stulejarskiej parówy. Czy to jednak znaczy, że na incelskich tagach piszą boty? Poza tym jak poprzeglądasz profile tych ludzi to znajdziesz ich zdjęcia i wpisy sprzed kilku albo kilkunastu lat. Niektórzy podają też swoje miejsce pracy.
  • Odpowiedz