Wpis z mikrobloga

Heh, przypomniało mi się jak w licbazie wyglądała moja klasa humanistów. Było 28 osób z czego 8 chłopaków:
-syn dewelopera
-chłop o wyglądzie pedasia ale w sumie to dobrze tylko udawał
-heheszek 1,90
-heheszek zwykły
-heheszek niski
-ja (człowiek, który miał wybitnie w------e)
-trochę przegryw ale wzięliśmy go pod swoje skrzydła (po latach okazał się chujem xD)
-totalny przegryw aspenger/autysta który z nikim nie rozmawiał

No dobra i było też 20 dziewczyn. Myślicie, że łatwo było znaleźć se laskę? A skąd, dziewczyny rozmawiały tylko z trzema gościami z góry listy a my pozostali byliśmy odpad genetyczny xD

#licbaza #kurlakiedystobylo #zwiazki #podrywajzwykopem
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzubiDubiDu chodziłam do klasy mat-fiz i osobiście uważam że dziewczyny z klas humanistycznych to w większości (pojedyncze sztuki są normalne) laski co lecą tylko na wygląd lub kasę. Dlatego nie dziwne że nawet z wami gadać nie chciały. Jak poszłam na studia to odpowiednikiem takich dziewczyn były dziewczyny z zarządzania. Pamiętam że moi koledzy z roku z informatyki to tam do nich wzdychali a one ich uważały za odpady bo nie
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: Ej bez kitu. Mam w rodzinie dziewczynę co studiuje na zarządzaniu. Jest przeciętna z wyglądu (chuda bardzo i wysoka - ładna twarz ale no.. deska) i na tinderze nie daje w ogóle w lewo, nikt jej nie pasuje, nikt się nie podoba XD
  • Odpowiedz