Wpis z mikrobloga

Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):

środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).

No trzymajcie mnie xd

#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
WielkiNos - Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na kre...

źródło: temp_file7800043670380178685

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos w tym sensie, że przynajmniej nie srają, tak jak koty. Chociaż domyślam się, że niektórzy mają tak „cudownych” sąsiadów, którzy i na dwójkę pozwolą psu na czyimś podwórku/podjeździe i nawet nie sprzątną :/
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Generalnie czasem jego gówniany kontent mi się wyświetla, nie wiem czemu. Sprzedaje jakieś szmaty z generycznymi logosami (nous tous XDDD), przy okazji pimpuje jakieś bait posty o iphone.

Ale generalnie to trzeba być niezłym baranem żeby taki post brać na serio. Chyba, że ten Twój wpis ma taki sam zamysł jak autora; vide bait i plusy. Ten chłop to przynajmiej na tym zarabia, a Ty najwyżej wskoczysz wyżej w
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Popełniłeś błąd poznawczy, ten pajac oraz prowadzony przez niego profil to wyłącznie clickbaity a sam gość sprzeda dupę i twarz za kupon -5% na cheeseburgera tylko po to żeby zarobić parę groszy na reflinkach.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: a inna sprawa, że wszystkie te spraye nie za bardzo działają. Jak jeszcze to jakieś zamknięte pomieszczenie to jest szansa, ale tak to momentalnie wietrzeje.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Przecież to jest potrzebne nawet jak ma się psy. Psika się tym kąty w domu, żeby się tam szczeniak nie wciskał, bo raz, że może utknąć i dwa, że jak się tam załatwi to powodzenia.
  • Odpowiedz
@WielkiNos a to akurat żadne zesranie, tylko chamska reklama zabawek dla psów.
Wpis który wzbudza kontrowersje i leci wiralowo w sieć. Dużo ludzi przeczyta i dowie się o promocji
  • Odpowiedz