Wpis z mikrobloga

Odstawiał ktoś? Kurde miesiąc przerwy a nadal zdążają się kłucia w klatce , lęki, dłonie się pocą masakra xD pierwsza przerwa od lat ale no nigdy taka długa według konopiarza nawet do 90 dni można takie rzeczy miewać. Jakie macie doświadczenia?

#medycznamarihuana
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@F_M_K: ja rzucam po raz kolejny właśnie. U mnie zwykle skutki odstawienne to zaburzony zegar biologiczny (bezsennosc w nocy, sennosc w ciagu dnia), poty, bóle głowy i chore sny, czasem halucynacje.
  • Odpowiedz
  • 0
@michael-jordant: uuu będą lata z 5-6 jak nie lepiej a ostatnie 3 to na pewno praktycznie codziennie także no :/ a że zachorowałem miesiąc temu na covid(wykluczono powikłania byłem u kardiologa wczoraj) no to przy okazji odstawiłem a jak przez okres choroby wytrzymałem bez no to stwierdziłem że spróbuję dużej. Ja też miałem wcześniej parę ładnych lat temu problemy z lękiem na tle zdrowotnym i delikatnie mówiąc jak coś mi
  • Odpowiedz
  • 1
@matti-nn: o matko sny to też xd już parę razy obudziłem się w nocy zlany potem bo miałem tak p------y sen że szkoda gadać hahah
  • Odpowiedz
  • 0
@michael-jordant: dziękuję no muszę dać radę odciąć się od negatywnych myśli i byle do przodu znaleść sobie narazie jakieś hobby w domu bo sport aktualnie lipa tętno skacze xD więc zostały spacery i czysta głowa to najważniejsze no i dobrze że mam swoją kochaną kobietę obok siebie bo tak bym dawno zwariował.
  • Odpowiedz
  • 0
@michael-jordant: dla mnie git warto kasa w kieszeni a różnica moim zdaniem żadna to jeszcze może leżeć i leżeć chodź nie powiem boveda dla poprawy wilgotności obowiązkowo ale to większość medykow chyba tak ma 😅
  • Odpowiedz
  • 0
@michael-jordant: widziałem na gdzie po lek s-laby ale 18% nawet za 18 złoty za gram także no. Wszystko zależy od rodzaju i miasta tak naprawdę warto dzwonić i pytać do aptek bo nie wszystkie podają tam ceny itp
  • Odpowiedz
  • 2
@michael-jordant: Ale jaja xD te wszystkie objawy odstawienne były u mnie nasilone przez to że po odstawieniu zmieniła się też moja dieta wiadomo mniej jem bo nie podjadam xD plus te nadmierne pocenie się itp i wiecie co doprowadziłem do hipokalemii xD potas tak mi spadł że te wszystkie odczucia dlatego tak to wszystko mocno czułem itp załadowali mi kroplówkę na SOR dali tabletki i od 4 dni jest k---a
  • Odpowiedz