Aktywne Wpisy

Czym jeździcie? Szukam jakiegoś auta (nowego) chce unikać mechaników. Szczerze mówiąc to nie ma nic ciekawego w cenie której szukam (200k) musiałbym brać jakiś leasing, a nie chce wolę kupić za gotówkę. Ew ile dołożyć żeby kupić jakieś sensowne auto? A może kupić nowe auto ale typu jak najtańsze? I się psuć nie będzie parę lat. A kupić jakiegoś szrota do upalania
#programista15k #pytanie #motoryzacja #
#programista15k #pytanie #motoryzacja #

lskx +24
#raportzpanstwasrodka
Kuba Mooderator (od Krzycha Spoconego) zgłaszający mój kanał, za pojawienie się Krzysztofa na filmach Adama xD
Kuba Mooderator (od Krzycha Spoconego) zgłaszający mój kanał, za pojawienie się Krzysztofa na filmach Adama xD
źródło: 7ef40f2044ba7f56d293743ea4bf073f2043045c4247bf7e609e404daa43290c,w400
Pobierz![Mroczna prawda o chipach TPM [Win11]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7307b44f28779879eeb3511cdd13135ba904ff7d4cb1e893ee8b473306deb521,q80.jpg)

#famemma
źródło: Screenshot-20251008-220902-X
Pobierzrobi coś źle, nie robi też źle
Przemo Czarnecki by z tym problemu nie miał bo jako samiec alfa ma pewność że kobieta jest tylko jego.
@PolskaWrona czyż nie mam racji?
@corsa900: taa, taki gołodupiec jest bankomatem xDDDDDDD Gdyby nie ta walka w prime, to pewnie marianka zarabiała z 10 razy tyle co on xDDD Schreiberowa po prostu potrzebuje takiego popychadła, żeby odreagować
Natomiast ten gołodupiec zgarnie terazsporo sosu za walki, wyłożyli dużo żeby go namówić. Marianka zarabia swoje na freakach, ale z tego szkoda jest jej tracić na c---i czy inne rzeczy, swoją wypłatę pakuje we własną skarpetę, a na
@corsa900: bo jest samcem alfa w przeciwieństwie do Estrogenowego Ułana? Bo jego nazwisko coś minimalnie znaczy w polityce?
Czyli ile? 200 koła? To jest PRIME, nie FAME, te 200k to MAKSIMUM tego co może dostać. Jak chłop jest gołodupcem z w-------m ego, to te 200k się rozejdzie przed nowym rokiem, może nawet zanim zdąży zwalić konia w
Ona na tym bazowała, chciała uległego polityka, którym będzie mogła do woli manipulować. Przemas faktycznie okazał się alfą, ale to właśnie Schreiberowej nie jest po myśli. Ona szuka popychadła, sponsora/męża, a nie równorzędnego partnera.
Te 200k w zupełności wystarczy jej na kilka zachcianek, idealne
@corsa900: chłopie, on wczoraj gadał, że marianka się puszcza, a korczarowski to rogacz. Jaka była reakcja "JA Z PRZEMKIEM KONFLIKTU NIE MAM, NIE CHCĘ ŻEBY SIĘ KŁÓCILI" XDDDDDDDD A Ułana jak traktuje? Jak szmatę xD
Schemat jest ten sam - bierze faceta, który wygląda jak nieudacznik i liczy, że takim właśnie się okaże. Z Korczarowskim zaliczyła trafienie, z Czarneckim się pomyliła.
@corsa900: kto go miał za p---ę? Po tym jak jej w-----ł rzeczy na Garażową ktoś go miał za p---ę? xD
Korczarowski jest tylko głupszy i bardziej naiwny, a poziom p----------i mają bardzo podobny. Czarnecki stał się alfą dopiero jak skumał, że rośnie mu poroże.