Aktywne Wpisy
mlody91pl +27
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Niemaco122 +526
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

Wbiłem wczoraj na pikabu.ru
i kogo my tu mamy. Nasza europosłanka Rzerzączkowska-Wziernik.
Kacapy klaskają uszami do niej.
źródło: image
Pobierzhttps://wiadomosci.onet.pl/swiat/rosja-wykorzystala-wpis-sikorskiego-w-onz-powiedzial-za-duzo/dsn0930
@Kosmiczny-Duch: oczywiscie, ze beda wszystko co po ich mysli cytowac, ale ta zawodniczka jest po prostu ruską onucą i nie da się tego wybronić. Konfa jedzie przekazem dnia prosto z Kremla.
zresztą powiązania tej pani i jej najbliższych nie są żadną tajemnicą
Zajączkowska chociaż trochę udaje, a Samuela otwarcie mówi o potrzebie sprzymierzenia się Rosją. XD
@Wszebor: 100% racja, ABW musi ją mieć na oku, nie widzę innej opcji. Jeszcze Judałkowe imie w Konfie xD.
źródło: 545698453_1295970195454595_2452228287423191321_n
Pobierz@Grzesiok: uroda również z okolic tzw. Palestyny ;).
@Grzesiok: a przedstaw te fakty
poczytaj gdzie pracowała, gdzie pracuje mąż i z kim te firmy są powiązane
@Grzesiok: podsumujmy:
Braun - korzenie żymiańskie
SAMUELA - imię żymiańskie do bólu
BERKOWICZ - nazwisko
Nom ładna jest, skubana :)