Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

Koleżka usunął posta, bo został słusznie sprowadzony do parteru przez wykopków.
#bekazpodludzi
źródło: Img_20251008
Pobierz@siepan: Wybralem to co najlogiczniejsze.
Nie ma dowodu na istnienie boga wiec nie moge stwierdzic ze istnieje.
Nie ma dowodu na niestnienie boga
@gorzki99: xDxD O właśnie takie mam mniemanie o agnostycznych dzbanach - myślą, że można przedstawić dowód na nieistnienie xD
Jednakze Euklides udowodnil nieistnienie:
"Dowód Euklidesa na nieistnienie skończonej liczby liczb pierwszych opiera się na założeniu nie wprost: jeśli liczb pierwszych jest skończenie wiele, to można je wszystkie wypisać. Następnie konstruuje się nową liczbę, mnożąc wszystkie liczby z tej listy i dodając 1. Ta nowa liczba nie jest podzielna przez żadną z dotychczasowych liczb pierwszych (bo daje
A Pan Alex jest tego dobrym przykładem.
Powiem Ci więcej, znam nawet jedną osobę, która prowadzi własną listę proskrypcyjną, osób które mają inne poglądy niż ona i ich prześladuje, a wystarczy że zaplusujesz komentarz z którym się nie zgadza.
Wykop chwilami to naprawdę paskudne miejsce.
No dokładnie. Jak chcesz to poczytaj czym różni się historycznie szkoła od uniwersytetu, a zrozumiesz czemu nie wolno używać tych pojęć zamiennie
@evilman_: Bzdura, nic takiego nie napisałem. W ogóle robisz jakieś projekcje wbrew faktom i wbrew temu co napisałem. No i to było systemowe, a nie przypadkowe i tak wynikało z założeń chrześcijaństwa, że wszyscy