Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Koleżka usunął posta, bo został słusznie sprowadzony do parteru przez wykopków.
#bekazpodludzi
źródło: Img_20251008
PobierzChory człowiek
@djtartini1: Jak nie zanegowalem tego co napisales. Napisales ze religia przyczynila sie do rownouprawnienia kobiet.
Wiec zaptyam raz jeszcze (bo chyba ci umknelo):
Jakie to rownouprawnienie skoro kobiety w KK maja bana?
@gorzki99: Nie mają bana- są tak samo członkami KK jak mężczyźni, nigdy nie miały tak mało praw jak w kulturze islamskiej. Twoja teza jest zwyczajnie błędna i nie ma podstaw historycznych. No i tego diakona też zręcznie pominąłeś. Plus idąc twoim tropem myślenia- skoro KK promował nauczanie kobiet to ateiści musieli być przeciwko prawom kobiet, jeśli negowali wszystko w czambuł co
@gorzki99: waszą wysokość jest zbyt łaskawa :)
@djtartini1: Ile widziales kobiet ktore odprawiaja msze? Bo ja zero :D
Kobiety moga a po prostu nie chca czy nie moga?
@SpalaczBenzyny: 186cm... Jaka to wysokosc? :PPP
@gorzki99: a czy to jest na tyle istotne? Nie wiem czy to dobrze czy źle- nie mnie to oceniać, bo już takie kobiety były w KK, co pokazuje, że twoja teza jest nieprawdziwa. Są takie kobiety w kościele luterańskim, który chciałeś pominąć jakby nie był chrześciańskim. Tylko ten kościół jest
OK z jednym sie zgodze - moze zle nazwalem bo jakos tak nie interesuje mnie roznica chrzescijanski/katolicki itp. Wiec moze uproszcze:
Skoro kosciol (ten w polsce tak popularny) tak walczy o prawa kobiet to dlaczego w zadnym kosciele (tym tak popularnym w polsce)
@evilman_: To nie był uniwersytet tylko szkoła islamska. Pierwszy oficjalnie uniwersytet powstał w Bolonii. No i sorry- to są jednak wyjątki (tak jak ta znana buddystka) a w Europie to była reguła, że kobiety były wykształcone nierzadko bardziej niż męźczyźni do renesansu wraz z systemowym nauczaniem. Więc wiem o tym i szanuję te przykłady, ale
Typowy Igor i jego tezy z d--y XD
@gorzki99: ale czy to z automatu znaczy ze jest wroga? Co rozumiesz pod pojeciem "wroga"?
@DryfWiatrowZachodnich: Ano to: (cytat z biblii)
"Oto jest tu córka moja, dziewica, oraz jego żona, wyprowadzę je zaraz, obcujcie z nimi i róbcie, co wam się wyda słuszne, tylko mężowi temu nie czyńcie tego bezeceństwa»*
Sdz 19:22-30 Jakbys tak nie