Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Pierwszy krok już masz za sobą. Zidentyfikowałaś problem
@ostojazaglady: służę pomocą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS.
Wiesz, że ten post też jest ubieganiem się
Może to szczegół, ale ogólnie mam na myśli o zainteresowanie będąc z kimś w relacji, deficyt atencji od obcych, znajomych czy rodziny mam gdzieś.
@ostojazaglady: domyśliłem się, trochę się po prostu droczyłem, aby zwrócić uwagę na psychoterapeutę, którego dalej proponuję.
Nikt Ci tu na wykopie nie da jakiejś rady które to zmieni, (zwłaszcza w tak postawionym pytaniu, która nie brzmi jak prośba o pomoc czy coś i być może nią nie