Wpis z mikrobloga

Jak odlewacie z takich szerszych atomizerów ?
O ile z tymi cienkimi nie mam problemu i używam metody z rurka od kroplówki lub końcówkami z Aliekspres tak przy takich atomizerach zawsze mam problem i coś się uleje. Nie da się jej rozszerzyć na tyle żeby na niego weszła. Są jakieś szersze te rurki gdzieś do kupienia ? Igła ? Trochę już ml odlałem ale jak widzę te szerokie atomizery to moja przyjemność z odlewania znacznie maleje xd

#perfumy
Mkkr - Jak odlewacie z takich szerszych atomizerów ?
O ile z tymi cienkimi nie mam pr...

źródło: 1000010074

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@Frufruf: @cebuloman @burczymucha Dzięki za odpowiedzi. Ten patent z wężykiem od atomizera już gdzieś widziałem jednak też nie ma wszystkie dobrze działał ale w kilku przypadkach się sprawdził . Z igłami też bywało różnie jeśli chodzi o rozmiar i trzeba kilka przymierzyć bo chyba nie każda wejdzie ? Nie uszkodzi atomizera ?
  • Odpowiedz
Z igłami też bywało różnie jeśli chodzi o rozmiar i trzeba kilka przymierzyć bo chyba nie każda wejdzie ? Nie uszkodzi atomizera ?

@Mkkr: Z ułamaną brałem najgrubszą i pasowała mi dobrze. Tam zostaje tylko nasadka więc raczej nie powinna w żaden sposób uszkodzic atomizera
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Funshyy: Będę wdzięczny jakbyś podesłał linka bo nie ukrywam że sposób z rurka jest dla mnie najwygodniejszy i chętnie bym się w takie zaopatrzył
  • Odpowiedz