Wpis z mikrobloga

Każdemu kto idzie na studia i musi szukać nowej grupy, zapoznawać się z ludźmi, robić projekty z randomami a jest introwertykiem, ma jakieś fobie i stany depresyjne - współczuję mu i trzymam za niego kciuki.

#przegryw #studia
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zoyav: No nie, bo np na ćwiczeniach czesto trzeba uzyskać ocenę właśnie z prac, które robi się wspólnie z innymi. Trzeba zaliczyć ćwiczenia, żeby w sesji dopuścili do tego egzaminu.
  • Odpowiedz
@Wimix21: byłam krótko na studiach szybko rzuciłam i jak była praca w grupach to skłamałam potem tym tym osobom że się rozchorowałam i elo fajrant, zrobiły za mnie i dostałam jedyną 5 w życiu na studiach xdddddd
  • Odpowiedz
@Wimix21: nie wiem, ja olałam to przy 2 semestrze, finalnie zaliczyłam jeden semestr, potem to tylko złożyłam papiery jeszcze raz żeby zniżki mieć na bilety i status osoby uczącej się w pracy, przepisali mi cały semestr i miałam dalej status przez kolejne pół roku za jakieś 50 zł xddddd
  • Odpowiedz
@ZupaPomidorowa69 uwielbiałem takich ludzi. Zawsze dobierałem ich do grupy i na starcie mówiłem, że nawet nie kiwnę palcem w robieniu, ale za to mogę prezentować, tylko mają mi dać odpowiednio wcześniej i projekt ma być zrobiony na tip top
  • Odpowiedz
@KotBojowy: Introwertyk po chuju. Jak tam, naładowałeś już bateryjki, żeby wrócić do zabawiania się wśród towarzystwa? Jakbyś naprawdę konkretnie był introwertyczny, to byś tego nienawidził.
  • Odpowiedz