#wroclaw ostatnio pisalem o zaszczurzeniu we wroclawiu, no to teraz zamiast setki szczurow w wiacie smietnikowej zalęgł się bezdomny xD kocham to miasto
@maresun witam somsiada ( ͡°͜ʖ͡°) prawdopodobnie to nasz menel z okolic Pl. Staszica, ostatnio dostał oklep za to, że wypróżniał się do kontenera na bio i chyba się ewakuował.
@maresun: też miałem parę lat temu takiego menela śmietnikowego
Ułożył się na końcu wiaty, gdy wychodził to swoje legowisko „zamykał” kubłami. Urzędował kilka miesięcy, aż go w końcu eksmitowała Alba ze strażą miejską
@maresun: Ciekawe czyje dzisiejsze gówienko na Łokietka vis a vis rowerowego za Domem Pokoju. Ostatnio Pani defekowała pod sklepem, ale żeby nasrać na auto to już przechodzą samych siebie.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
ostatnio pisalem o zaszczurzeniu we wroclawiu, no to teraz zamiast setki szczurow w wiacie smietnikowej zalęgł się bezdomny xD
kocham to miasto
Ułożył się na końcu wiaty, gdy wychodził to swoje legowisko „zamykał” kubłami. Urzędował kilka miesięcy, aż go w końcu eksmitowała Alba ze strażą miejską