Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Moja podwładna lvl 45 (z którą przez ostatnie 3 lata gdy była w innym dziale kumplowałem się) po karygodnym zje&aniu sprawy związanej z jej obowiązkami i otrzymaniu na teamsie wiadomości o treści
Zgłosiła mnie do kadr i dyrektora zakładu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jutro będę musiał ją przeprosić za słownictwo i to zdanie.
Szkoda, że tylko nie wie że HR, dyro, i mój kierownik są w 100% za mną i mam takie dowody (o których oni wiedzą), że gdyby nie jej staż oraz doświadczenie i HR to dostała by za tą akcję dyscyplinarkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skończy się wychodzenie w środku pracy załatwić coś do miasta, urlop na następny dzień zgłaszany godzinę przed wyjściem do domu, skończy się chodzenie na rękę w wielu tematach i pomaganie jej. Niech sobie radzi sama, ja niestety już nie mam czasu i możliwości być na jej każde skinienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Wtedy skończyło się we mnie "zarządzanie przez kumplowanie". Zrozumiałem dlaczego relacja musi być formalna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta