Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z trudnymi sytuacjami w pracy
Moja podwładna lvl 45 (z którą przez ostatnie 3 lata gdy była w innym dziale kumplowałem się) po karygodnym zje&aniu sprawy związanej z jej obowiązkami i otrzymaniu na teamsie wiadomości o treści

Zje&ałaś tą akcją. I to grubo

Zgłosiła mnie do kadr i dyrektora zakładu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Jutro będę musiał ją przeprosić za słownictwo i to zdanie.

Szkoda, że tylko nie wie że HR, dyro, i mój kierownik są w 100% za mną i mam takie dowody (o których oni wiedzą), że gdyby nie jej staż oraz doświadczenie i HR to dostała by za tą akcję dyscyplinarkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Skończy się wychodzenie w środku pracy załatwić coś do miasta, urlop na następny dzień zgłaszany godzinę przed wyjściem do domu, skończy się chodzenie na rękę w wielu tematach i pomaganie jej. Niech sobie radzi sama, ja niestety już nie mam czasu i możliwości być na jej każde skinienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ta byłem też tam, podobnie jak Ty, będąc świeżym kierownikiem wciągnąłem kumpla z biura do mojego działu. Wszystko było fajnie i cool aż do momentu aż się zesrało. Wtedy kumplowska relacja została użyta przeciwko mnie. Tyle że wyższe kierownictwo nie stanęło po mojej stronie.
Wtedy skończyło się we mnie "zarządzanie przez kumplowanie". Zrozumiałem dlaczego relacja musi być formalna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
staranny-wizjoner-9: W gruncie rzeczy "jaki pan taki kram", zły z ciebie kierownik to źle pracują podwładni...swoją drogą powinieneś wiedzieć, że wszystko co piszesz do współpracowników może być kiedyś użyte przeciwko tobie, więc raczej trzeba pisać jak na kierownika przystało a nie wieśniaka co myślał że skoro kiedyś mu dała to może się tak do niej zwracac

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz