Dzisiaj promka na flaconi -10% na butle 75ml+ i w związku z tym pojawił się Guerlain Habit Rouge Parfum w dobrej cenie 3.7 PLN/ml. Jeżeli sprawnie zbiorą się chętni na mililitry to chętnie rozparceluję 50-60ml - leje 10ml+, 2 pln szkiełko, wysyłka Inpost/Twój kod, pozdro.
@serbski_schab @czarny_piotrus @wszyscy_ Jak uda się z kodem od @anoysath (dziękuje pięknie (。◕‿‿◕。)) to cena spada do 3.6, jak znajdzie sie jeszcze 1-2 mircy na mililitry to jedziem z rozbiórką ( ͡°͜ʖ͡°)
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Dzisiaj promka na flaconi -10% na butle 75ml+ i w związku z tym pojawił się Guerlain Habit Rouge Parfum w dobrej cenie 3.7 PLN/ml. Jeżeli sprawnie zbiorą się chętni na mililitry to chętnie rozparceluję 50-60ml - leje 10ml+, 2 pln szkiełko, wysyłka Inpost/Twój kod, pozdro.
#perfumy #rozbiorka
źródło: IMG_0334
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jak uda się z kodem od @anoysath (dziękuje pięknie (。◕‿‿◕。)) to cena spada do 3.6, jak znajdzie sie jeszcze 1-2 mircy na mililitry to jedziem z rozbiórką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora