Wpis z mikrobloga

Znowu nie ma wczorajszego VOD'a u rumuna, a bardzo chciałem jeszcze raz posłuchać jak tłumaczy swoim widzom że z Aureliuszem tylko rozmawiał o tym dlaczego jest on pasywno-agresywny i że nie było żadnego roastu widza i w ogóle nie rozumie o co cały dym.

Na szczęście snejki uwiecznil jak kiszak marginalizuje swoją rolę w dojeżdżaniu widza i przedstawia to jako zwykłą rozmowę z przedstawicielem "pokolenia covida" i klasyczne "przejdźmy dalej"

https://kick.com/snakeiter/videos/1530d8b9-306d-46d5-aec6-27da351ff534?t=9653

Transkrypt nie jest aż tak dobry bez tych psychicznych śmiechów kiszaka co 30 sekund, tak wyglądała ta normalna rozmowa, która nie była roastem

Jesteś pseudodziennikarzem, przeczytamy jakieś twoje wypociny?

Fajnie jest kogoś takiego wyciągnąć przed 2k ludzi

Wychodzisz na pośmiewisko, schowasz głowę w piasek?

Parasocjale trzeba leczyć i pokazywać im odpowiednie miejsce

Typ udaje dziennikarza ma napisane 11 artykułów *rechot makaka* zamierzasz napisać jakiś dwunasty?

Może tam sprząta i raz na jakiś czas mu skapnie chu*owy artykuł do napisania

*liczy 3.75x2 na kalkulatorze*

Aureliuszku[...] jak to jest jak jesteś roastowany przy 2000 ludzi i ludzie siedzą i się z ciebie po prostu śmieją?

Ja się zajebiście bawię teraz

Czy typ na to zasługuje? [...] zasługuje, no pewnie że zasługuje

Ty wiesz ile ja zarabiam? Możemy sobie podyskutować prywatnie, ale nie stać was ku*wa na to, moja godzina pracy jest warta miesięczną wypłatę takich ludzi [...] to są nieudacznicy

Przy was cokolwiek powiedzieć, to ku*wa wy o wszystko się burzycie.

^ chyba najbardziej ironiczna wypowiedź w historii streamerstwa polskiego

Dodatkowe określenia na Aureliusza w tej normalnej rozmowie: Chłop bez życia, bezrobotny final boss, pseudodziennikarzyna

Apropo chowania głowy w piasek, to warto przypomnieć, że to Kiszak nie odpowiedział Wilkowi na jego dokument tylko się obsrał i stwierdził że zaproponuje rozmowę na własnym terenie bo to oczywiste, że przyjmowanie takiej oferty jest dla Wilka jak zaczynanie meczu od wyniku 0-20, bez sensu. Wielka szkoda, że Wilk nie ogarnął montażu i lektora do tego materiału bo to by się poniosło znacznie szerzej niż taki tekst i Kiszak nie miałby już opcji wymknąć się od odpowiedzi, wyszedłby zwyczajnie na frajera, a tak to ma łatwą kartę do zagrania, kartę NORMALNEJ ROZMOWY. Czemu nikt nie chce z nim rozmawiać? Oh... nie mam pojęcia, wielka to zagadka.

Powiem wam tak, jakby każdy streamer za pasywno-agresywny komentarz i to od 20msc suba robił 30 minutową zadymę to na twitchu by nie było nic innego oprócz rozmów wychowawczych z widzami. Każdy spoza sekty kiszakowskiej co zobaczył ten materiał stwierdził, że jest on psychiczny, ale nie kiszak, dla niego to była zwykła rozmowa. I tyle.

#kiszak
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiveekHere: zabawne jest to, że on mówił, że on nie pije, że on nie rozpijał he he na imprezach tamae itp
Ja pamiętam jego streamy jak każdy zaczynał się od szejkera, w którym miksował wysokoprocentowe estusie, aż gotka zakazała mu spożywania estusiów xD
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Bardzo dobre, wertykalne zestawienie.

*liczy 3.75x2 na kalkulatorze*

Zdecydowanie moje ulubione, szczególnie że mamy do czynienia z chłopem, który uważa, że gry to czysta matematyka i jego spojrzenie na nie jest również matematyczne xD
Eksagnem - @ActiveekHere: Bardzo dobre, wertykalne zestawienie.
*liczy 3.75x2 na kalk...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@kto-wie-ten-wie32: w sumie masz wszystko tutaj bo to jak kiszak umniejsza swojej roli wysłałem w linku do voda snejkitera (jesli by ci sie nie chcialo kombinowac voda kiszaka) a cytaty z normalnej rozmowy z aureliuszem masz juz na kanale, na vodzie kiszaka pewnie jeszcze wiecej wybielania by sie bylo ale to by ktos musial dostarczyc dla jego
  • Odpowiedz