Aktywne Wpisy

MondryKrul +134
Trao +110
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz![Keyboard, który zrewolucjonizował muzykę Trance [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/846f149c580347147936416c94fea889c48cc958f1bfac2c2ad94c6629c63897,q80.jpg)

Na szczęście snejki uwiecznil jak kiszak marginalizuje swoją rolę w dojeżdżaniu widza i przedstawia to jako zwykłą rozmowę z przedstawicielem "pokolenia covida" i klasyczne "przejdźmy dalej"
https://kick.com/snakeiter/videos/1530d8b9-306d-46d5-aec6-27da351ff534?t=9653
Transkrypt nie jest aż tak dobry bez tych psychicznych śmiechów kiszaka co 30 sekund, tak wyglądała ta normalna rozmowa, która nie była roastem
*liczy 3.75x2 na kalkulatorze*
^ chyba najbardziej ironiczna wypowiedź w historii streamerstwa polskiego
Dodatkowe określenia na Aureliusza w tej normalnej rozmowie: Chłop bez życia, bezrobotny final boss, pseudodziennikarzyna
Apropo chowania głowy w piasek, to warto przypomnieć, że to Kiszak nie odpowiedział Wilkowi na jego dokument tylko się obsrał i stwierdził że zaproponuje rozmowę na własnym terenie bo to oczywiste, że przyjmowanie takiej oferty jest dla Wilka jak zaczynanie meczu od wyniku 0-20, bez sensu. Wielka szkoda, że Wilk nie ogarnął montażu i lektora do tego materiału bo to by się poniosło znacznie szerzej niż taki tekst i Kiszak nie miałby już opcji wymknąć się od odpowiedzi, wyszedłby zwyczajnie na frajera, a tak to ma łatwą kartę do zagrania, kartę NORMALNEJ ROZMOWY. Czemu nikt nie chce z nim rozmawiać? Oh... nie mam pojęcia, wielka to zagadka.
Powiem wam tak, jakby każdy streamer za pasywno-agresywny komentarz i to od 20msc suba robił 30 minutową zadymę to na twitchu by nie było nic innego oprócz rozmów wychowawczych z widzami. Każdy spoza sekty kiszakowskiej co zobaczył ten materiał stwierdził, że jest on psychiczny, ale nie kiszak, dla niego to była zwykła rozmowa. I tyle.
#kiszak
Ja pamiętam jego streamy jak każdy zaczynał się od szejkera, w którym miksował wysokoprocentowe estusie, aż gotka zakazała mu spożywania estusiów xD
@DupologNFZ: może to była karta żartu, wiadomo?
Zdecydowanie moje ulubione, szczególnie że mamy do czynienia z chłopem, który uważa, że gry to czysta matematyka i jego spojrzenie na nie jest również matematyczne xD
źródło: image
Pobierz@T0pi5: @kto-wie-ten-wie32 jest robota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak dostanę namiar co i gdzie mam przejrzeć (może to być sam timestamp z linkami) to coś pokombinuje