Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +102
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file2346469675631324061
Pobierz@Megasuper: no ja dawno temu miałam w jednej pracy. Ale to pewnie dlatego, że pracowałam w barze wtedy.
Normalna rzecz, że poważniejsze deale załatwia się przy kolacji i lampce wina, a nie przy biurku.
Natomiast w kontekście sejmu, uważam, że bar powinien być wyłączony na czas obrad. Za to już po nich, dużo bardziej wolałbym, żeby politycy zostawali na miejscu, niż wychodzili na miasto omawiać swoje sprawy. U Sowy & Przyjaciół nie skończyło się to najlepiej.
W jakiej g---o robocie nie robiłem, to wszystkich losowo sprawdzali alkomatem. A osoby decydujące o losach kraju mają jeszcze w robocie knajpę i a-----l taniej niż na mieście. Jakiś obłęd.
Ja uważam, że powinni być wręcz sprawdzani alkomatem przed każdym wejściem na sale plenarną. Jesteś na bani -
źródło: image
Pobierz